Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάθε αγωνιστική και... κολυμβήθρα!

Κάθε αγωνιστική και... κολυμβήθρα!
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:15
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η... εξυγίανση καλά κρατεί και κάθε αγωνιστική βάζουν και μια ...κολυμβήθρα, ενώ παράλληλα διαβεβαιώνουν ότι η διαιτησία πάει καλά, Στα υπόλοιπα νέα, ο Περέιρα θέλει οι διαιτητές να είναι αδέσμευτοι και να σφυρίζουν αυτά που βλέπουν. Κάποια στιγμή θα ανακαλύψει και το μπούλιγκ, επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, στην περίπτωση της διαιτησίας όχι ως φάρσα, αλλά λόγω έλλειψης φαντασίας.

Τα ίδια και χειρότερα γίνονταν τα προηγούμενα δυο χρόνια, χωρίς VAR, τώρα η τεχνολογία λειτουργεί απλά ως άλλοθι! Εδώ, μας διαβεβαίωναν ότι είναι έτοιμοι για το VAR και γελάει ο κόσμος, μέχρι και με τις ανακοινώσεις που βγάζουν!

Την τρίτη αγωνιστική ο Μανούχος (Αργολίδας) έκανε χρήση VAR, κόντρα στο πρωτόκολλο και έδειξε κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα στον Βράνιες, σε μια προκλητική απόφαση. Ο Φωτιάς (Πέλλας) δεν απέβαλε τον Μακέντα, ο δε βοηθός Καλύβας (Φθιώτιδας) δεν έπιασε φάση στο Περιστέρι, στο δυο κρίσιμες είχε αποφάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ και τον... έσωσε το VAR, όμως για την ΚΕΔ πέρα βρέχει, αντί να πάρει μέτρα για να μην επαναληφθούν, τόσο σοβαρά λάθη. Για την ακρίβεια, δεν τα θεωρούν λάθη! Θεωρούν ότι όλα γίνονται καλά, άσχετα αν τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!

Γίνεται αντιληπτό πως η ατιμωρησία των διαιτητών είναι μεγάλο ζήτημα. Φυσικά, με αυτό το... σύστημα δεν πρόκειται να γίνουν βήματα προς τα εμπρός. Όπως δεν έγιναν τα δυο προηγούμενα χρόνια, γιατί να αλλάξει κάτι από τη στιγμή που τα πρόσωπα παραμένουν ίδια;

Η FIFA και η UEFA θα αντιδράσουν μόνο αν γίνουν διεθνώς ρεζίλι, επειδή τα χοντρά λάθη γίνονται ενώ έχουν υπό την επίβλεψή τους το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απλά, τώρα προσπαθούν να μην τους ξεφύγει η κατάσταση, με αποτέλεσμα γραπτή δήλωσε για το VAR να βγάλει μέχρι και ο Φούσεκ.

Διαβάστε επίσης

«Αχρηστεύουν» τους διαιτητές!

«Αχρηστεύουν» τους διαιτητές!

Ο Περέιρα και η... κομπανία του νομίζουν ότι έχουν ρέφερι και οι τελευταίοι νομίζουν ότι είναι διαιτητές! Ο... χορός προς τον κατήφορο.

Έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται!

Έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται!

Ο Θρύλος μεγαλώνει συνεχώς και στην Ευρώπη, με όλους στις τάξεις της ομάδας να έχουν κάθε λόγο να συνεχίσουν να ονειρεύονται, όπως είναι το μότο των «ερυθρόλευκων».