Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη μάχη οι «νέοι»

Στη μάχη οι «νέοι»
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:21

Ο Γιασίν Μπενζιά έχει πάρει ήδη το χρίσμα, από τον Πέδρο Μαρτίνς και λίγο χρόνο συμμετοχής, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε επίσημο ματς. Ο Λοβέρα με τον Γκασπάρ, από την άλλη, δεν έχουν πάρει ακόμη την ευκαιρία τους, αλλά αυτή αναμένεται να έρθει άμεσα. Οι ανάγκες του Ολυμπιακού, με τα πολλαπλά παιχνίδια, το ένα πίσω από το άλλο, επιτάσσουν την ετοιμότητα όλων των, διαθέσιμων, ποδοσφαιριστών.

Οι τρεις νέοι αναμένεται, στα προσεχή παιχνίδια, να μπουν για τα καλά στην εξίσωση και να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν τραβήξει από την αρχή της περιόδου, το κουπί, στα προκριματικά, τα φιλικά και τα επίσημα, χρειάζονται επίσης διαχείριση και τη δυνατότητα να μπορούν να ξεκουράζονται.

Το βαθύ και πλούσιο ρόστερ του Ολυμπιακού δίνει τη δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει αλλαγές κατά το δοκούν και να μην αλλοιώνεται, με αυτό τον τρόπο, η ποιότητα του παιχνιδιού της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης

Αρχίστε από το… «πέρυσι»

Αρχίστε από το… «πέρυσι»

Το ματς με τη Λαμία, στο Καραϊσκάκη, δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις καλές εμφανίσεις και να ξορκίσει το περσινό ματς του Κυπέλλου.