Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διέσυρε την Τότεναμ με επτάρα η Μπάγερν Μονάχου...

Διέσυρε την Τότεναμ με επτάρα η Μπάγερν Μονάχου...
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019 - 00:01

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, κάτι το οποίο απέδειξε και στην Αγγλία στο γήπεδο της Τότεναμ, παίρνοντας μία πολύ μεγάλη νίκη με 7-2.

Οι «Βαυαροί» ήταν καταιγιστικοί στην αναμέτρηση και έχοντας τον Γκνάμπρι σε μεγάλη ημέρα, σημειώνοντας 4 γκολ πήραν τη νίκη και βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή του β’ ομίλου του Champions League, στον οποίο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε η Τότεναμ στο 12’ με τον Σον, με τον Κίμιχ στο 15’ να κάνει το 1-1. Ο Λεβαντόφσκι στο 45’ «έγραψε» το 1-2, διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Γκνάμπρι, ο οποίος σκόραρε στο 53’ στο 55’ και στο 83’, είχε μειώσει προσωρινά στο 61’ με εκτέλεση πέναλτι ο Κέιν, με τον Λεβαντόφσκι στο 87’ να «γράφει» το 2-6. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88’ ο Γκνράμπρι, ολοκληρώνοντας το «πάρτι» μέσα στο γήπεδο της Τότεναμ.

Πλέον, η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22 Οκτωβρίου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Διαβάστε επίσης

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Τρίτωσε τα γκολ του ο Σεμέδο!

Τρίτωσε τα γκολ του ο Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος «βράχος» του Ολυμπιακού πέτυχε στο «Ράικο Μίτιτς» το 1-0 και έφτασε τα τρία γκολ με τον Θρύλο. Όλα στην Ευρώπη.