Ντουντούκα
Όλη η προσοχή τώρα στον ΟΦΗ! Αυτό μετράει!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δουλειά στις στατικές φάσεις

Δουλειά στις στατικές φάσεις
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 - 10:54
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ, από στατικές φάσεις, στο «Ράικο Μίτιτς», αλλά και στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από την αρχή της σεζόν, ήταν η πρώτη φορά, κατά την οποία η άμυνα του Ολυμπιακού έδειξε ευάλωτη, με αυτό τον τρόπο και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν επιτρέπει σε αυτό να γίνει… συνήθεια.

Με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους αυτή τη στιγμή έχει στη διάθεσή του, ελέω εθνικών ομάδων, αλλά και με τους διεθνείς, όταν επιστρέψουν και ενσωματωθούν εκ νέου με την ομάδα, ο Πορτογάλος συνεχίζει να δουλεύει και να τελειοποιεί την αμυντική λειτουργία, στα κόρνερ και τα φάουλ, γύρω από την περιοχή του Σα.

Ο Θρύλος έχει πάρει γκολ, από στατικές φάσεις, στην επίθεση, με τον Σεμέδο, λόγου χάρη, να είναι βασικός εκφραστής των προσπαθειών αυτών. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει επ’ ουδενί, αυτή η εικόνα να χαλάσει και ο Ολυμπιακός να γίνει ευάλωτος στα μετόπισθεν, εκεί όπου μέχρι στιγμής έχει δείξει, πλην ελαχίστων (μιας-δυο) εξαιρέσεων, πολύ δυνατός.

Στόχος του Πορτογάλου κόουτς είναι η ομάδα να ελαχιστοποιήσει τα λάθη στην περιοχή του Ζοζέ Σα και για αυτό αναμένεται να δουλέψει ακόμη περισσότερο, στις στατικές φάσεις, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης