Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει λείψει από τον Ολυμπιακό

Έχει λείψει από τον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 11:09
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Λάζαρος είναι μία τεράστια απουσία για τον Ολυμπιακό. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερη βαρύτητα, για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και το απέδειξε, πολλές φορές και πέρυσι, όταν έκανε πράγματα σημαντικά. Σκόραρε γκολ σημαντικά, έφτιαξε γκολ σημαντικά, για συμπαίκτες του. Έδωσε μία ώθηση παραπάνω, με μία ωραία ενέργεια, με μία καλή ευκαιρία. Ξεσήκωσε το πλήθος. Ο Χριστοδουλόπουλος είναι, πλέον, κοντά στην επιστροφή του, στην ενεργό δράση και παρά την ατυχία, η οποία του χτύπησε την πόρτα, ο ίδιος δεν το έχει βάλει κάτω. Και δεν… κρατιέται.

Σίγουρα, ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, η οποία στα εξτρέμ έχει τρομερή ποιότητα. Ο ένας ποδοσφαιριστής είναι καλύτερος από τον άλλο και όλοι μαζί συνθέτουν μία τρομερή «μηχανή» παραγωγής (σε δημιουργία και εκτέλεση) γκολ. Όλοι οι παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στα εξτρέμ έχουν τρομερή ποιότητα και τεράστιο ταλέντο. Αλλά πέραν και από αυτό, το οποίο ούτως ή άλλως διαθέτει, ο Λάζαρος έχει και την πλήρη επίγνωση, του τι σημαίνει «ελληνικό ποδόσφαιρο», αλλά και του τι σημαίνει «Ολυμπιακός».

Πάνω από όλα, όμως, έχει την εμπειρία, την οποία οι υπόλοιπη της θέσης του στερούνται, σε κάποιο βαθμό. Και η εμπειρία αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη, εκεί όπου η μπάλα θα… καίει. Ο Λάζαρος έχει λείψει πολύ από τον Ολυμπιακό και αυτό θα φανεί, όταν με το καλό επιστρέψει, οπότε ο ανταγωνισμός στα εξτρέμ θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και ο Ολυμπιακός θα ανέβει, ακόμη περισσότερο, επίπεδο!

Διαβάστε επίσης