Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξεκλειδώνει» τις αντίπαλες άμυνες ο Μασούρας...

«Ξεκλειδώνει» τις αντίπαλες άμυνες ο Μασούρας...
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 - 19:14

Ο Ολυμπιακός απέκτησε την περυσινή σεζόν τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος μάλιστα κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να πάρει φανέλα βασικού στους «ερυθρόλευκους», την οποία κρατάει και τη φετινή σεζόν.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, γεμίζοντας με ικανοποίηση τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μασούρας έδειξε και την περυσινή σεζόν, αλλά και φέτος ότι… έχει το γκολ, σκοράροντας μέχρι στιγμής 6 τέρματα με την ερυθρόλευκη φανέλα, τα 2 την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κόντρα σε Μπασακσεχίρ και Άρη.

Μάλιστα, όλα τα γκολ του Μασούρα είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα, αφού ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου έχει σημειώσει το πρώτο τέρμα των «ερυθρόλευκων» στα 6 ματς όπου έχει σκοράρει, «ξεκλειδώνοντας» με αυτό τον τρόπο τις αντίπαλες άμυνες.

Ο 25χρονος είχε σκοράρει το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και στο ματς με τον ΟΦΗ την περυσινή σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας πολύ πιο εύκολη τη δουλειά του ίδιου και των συμπαικτών του στη συνέχεια, φτάνοντας στην εμφατική νίκη με 5-1.

Κάτι ανάλογο θέλει να πράξει και το προσεχές Σάββατο (19/10) κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, αν και δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να τον ξεκουράσει, προκειμένου να τον έχει έτοιμο στα ματς με Μπάγερν Μονάχου και ΑΕΚ που θα ακολουθήσουν.

Σε κάθε περίπτωση ο Μασούρας δίνει πολύτιμες λύσεις στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο θα συνεχίσει να κάνει, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν στα αποτελέσματα που θέλουν.

Διαβάστε επίσης

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Δε σταματάνε ποτέ οι εργασίες στο Φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να είναι αυτό ακόμη πιο όμορφο, με τους «ερυθρόλευκους» να προστατεύουν με μουσαμάδες τα δερμάτινα καθίσματα στα VIP, μετά την ανακατασκευή τους, από την ηλιακή ακτινοβολία.