Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάζουν... μπρος για να τον κρατήσουν!

Βάζουν... μπρος για να τον κρατήσουν!
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 - 08:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Είναι τόσο μεγάλη η χαρά τους για την προσφορά του Περέιρα στην καταστροφή της ελληνικής διαιτησίας και έβαλαν μπρος από τώρα για να τον κρατήσουν! Μην φύγει η επιτήρηση, που δεν πρόκειται να συμβεί ούτε αυτό, και δεν μας αφήσει κανένα ενθύμιο. Βέβαια, είναι καλύτερο από το να αποφασίσει η διοίκηση Γραμμένου για τον αρχιδιαιτητή της επόμενης σεζόν!

Όμως, τα σενάρια περί πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του Περέιρα, η παραμονή του θα παρουσιαστεί ως επιθυμία των FIFA και UEFA, δείχνει και την προσφορά του Πορτογάλου, αν και οι μισές ομάδες της Λίγκας, μετά από μόλις έξι αγωνιστικές, έβγαλαν ανακοινώσεις ή έγιναν δηλώσεις μέχρι και για το VAR. Όμως, που να παραιτηθούν οι παράγοντες της ΚΕΔ!

Όπως ήδη αναφέραμε η πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Περέιρα θα παρουσιαστεί ως επιθυμία των FIFA, UEFA. Παράλληλα, για να έχει και το ανάλογο σασπένς, ήδη διαρρέουν ότι θα παρουσιαστεί και πρόταση από άλλη χώρα. Τάχα, βιάζονται για να μην προλάβει άλλος και τον πάρει! Πού αλλού θα τους δώσουν τέτοιους μισθούς;

Το «παραμύθι» ότι τάχα η ΑΕΚ δεν θέλει τον Περέιρα είναι για το νηπιαγωγείο! Είναι σαν την επιστολή διαμαρτυρίας που του έστειλε ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ! Αν προτιμάτε, είναι σενάριο παρόμοιο με την σκέψη των FIFA και UEFA να βάλουν διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ επειδή δεν τους αντέχουν!

Αλλωστε, «κομπανία» είναι με τον Μαρίν, τον Λίτμπεργκ και τους λοιπούς Ελληνες. Ο κατήφορος της διαιτησίας δεν έχει τέλος και αν αποφασίζει μόνο ένας, τότε οι άλλοι γιατί δεν τον σταματάνε; Μήπως, όλοι είναι μια ωραία ατμόσφαιρα;

Μην ξεχνάμε ότι ο Περέιρα όταν είχε έρθει είχε δηλώσει ότι θα κάνει πίνακες με βάση το ένστικτό του και τη συνεργασία με τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη, αν και ήρθε επειδή απέτυχε το δίδυμο. Είναι ο μόνος που μέσα σε δέκα μέρες έμαθε τους Ελληνες διαιτητές και κατά σύμπτωση έφυγαν όσοι δεν ήταν αρεστοί στους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Η επένδυση έχει πολλά πρόσωπα

Η επένδυση έχει πολλά πρόσωπα

Το να δουλεύεις με γνώμονα το μέλλον, δεν σημαίνει μονάχα να πληρώνεις για μεταγραφές από το εξωτερικό, αλλά και να χτίζεις εσωτερικά, στα σπλάχνα σου.

Υποψιασμένος, δεν ξεγελιέται…

Υποψιασμένος, δεν ξεγελιέται…

Και αν ο Θρύλος την… πάτησε στο παρελθόν, με παιχνίδια τα οποία αποδείχθηκαν πιο… ύπουλα, από ότι έδειχναν, δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον ΟΦΗ.