Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξέρει, τώρα, που πατάει

Ξέρει, τώρα, που πατάει
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 14:04

Μπορεί στη σκέψη του Πέδρο Μαρτίνς να υπήρχε, από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού, του Ματιέ Βαλμπουενά, το πως θα καλύψει το κενό του, στα ματς που έρχονται. Ωστόσο, πριν βγουν τα αποτελέσματα και τα πάρει επισήμως στα χέρια του, ο Μαρτίνς δεν μπορούσε να αρχίσει να… σχεδιάζει.

Τώρα μπορεί.

Με τα νέα να κάνουν λόγο για απουσία του Ματιέ Βαλμπουενά, για δύο εβδομάδες, από τους αγωνιστικούς χώρους, ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί, πλέον… επισήμως να επικεντρωθεί στο πως θα καλύψει το κενό του, σε αυτό το σημαντικό διάστημα, για την ομάδα. Για την Μπάγερν, ελέω ευρωπαϊκής λίστας, δεν έχει και τον Σουντανί, αλλά σίγουρα έχει λύσεις, για να βοηθήσει την ομάδα του και τους παίκτες που θα παίζουν, να διατηρήσουν αδιατάρακτη τη χημεία τους.

Όπως και να έχει, ο Μαρτίνς τώρα γνωρίζει επίσημα ότι, όπως έκανε και με την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, ότι πρέπει να τη δουλέψει, σε βάθος -τουλάχιστον- δύο αγώνων ακόμη.

Διαβάστε επίσης

Των βοηθών τα... καμώματα

Των βοηθών τα... καμώματα

Ο Νικολαΐδης έπρεπε να είναι τιμωρημένος, ο Πάτρας δεν έπρεπε να μπει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ. Πότε θα παραιτηθεί ο Περέιρα επειδή έβαλε μόνο Θεσσαλονικείς;