Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν το παλιό, καλό κρασί…

Σαν το παλιό, καλό κρασί…
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019 - 11:07

Υπήρχαν ορισμένοι, οι οποίοι είχαν το θράσος να… στήσουν στον τοίχο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, για το ότι «παίζει ακόμη μπάλα, στην ηλικία, στην οποία βρίσκεται», όπως έλεγαν, μέσες-άκρες. Λογικά, μετά -και- την χθεσινή του εμφάνιση, στα Πηγάδια, θα έχουν κρυφτεί σε κάποιο ανήλιαγο μέρος και θα πνίγονται στην ντροπή τους. Ο Αβραάμ έχει διδάξει ποδοσφαιρική συμπεριφορά, την οποία μόνο μεγάλοι παίκτες επιδεικνύουν.

Όχι μόνο γιατί παίζει καλή μπάλα. Όχι γιατί κάνει τάκλιν, σε κάποιες περιπτώσεις, καλύτερα και πιο ουσιώδη και από εκείνα του Σεμέδο. Αλλά πάνω από όλα, γιατί φέρεται αρχηγικά. Φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο και λειτουργεί έτσι: Ως αρχηγός. Κάνει τα πάντα, μέσα στο γήπεδο, για να παρασύρει την ομάδα, σε ακόμη καλύτερη απόδοση.

Ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που έχει στις τάξεις του, τον Αβραάμ. Ο Πέδρο Μαρτίνς, χρησιμοποιώντας τον πολύπειρο σέντερ μπακ, δείχνει ότι μόνο… εμμονές με παίκτες, δεν έχει. Αυτός που είναι καλύτερα, παίζει. Εκείνος που έχει το μομέντουμ και την… κ@#λ@, παίζει. Εκείνος που εξυπηρετεί καλύτερα το, συνολικό, αγωνιστικό πλάνο, παίζει. Και ο Αβραάμ έχει, αυτή τη στιγμή, όλα τα παραπάνω.

Διαβάστε επίσης

Λύσεις, μόνο, μέσω δουλειάς

Λύσεις, μόνο, μέσω δουλειάς

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες οφείλουν να διορθώσουν τις όποιες ανορθογραφίες παρουσίασε ο Ολυμπιακός, αγωνιστικά, στα Πηγάδια.

Δύο διαφορετικές κουβέντες

Δύο διαφορετικές κουβέντες

Άλλη συζήτηση ο Ολυμπιακός που δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες του και άλλη συζήτηση η… «εξυγίανση» που… δεν τον άφησε να νικήσει στην Ξάνθη.