Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαρκής άνοδος, κερδισμένος και ο Θρύλος

Διαρκής άνοδος, κερδισμένος και ο Θρύλος
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 14:23

Οι απουσίες διεθνών παικτών δεν βοηθούν τους προπονητής των ομάδων να δουλέψουν, όπως επιθυμούν, κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα, ωστόσο, βλέποντας παίκτες όπως ο Σουντανί, να αποδίδουν, όπως αποδίδει ο Αλγερινός… τρίβει τα χέρια του, από ικανοποίηση.

Μεγάλο ρόλο, στη διαρκή βελτίωση και ανοδικό πορεία, του Αλγερινού παικταρά, έχει ο τρόπος με τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός, συνολικά, διαχειρίστηκαν την υπόθεση ενσωμάτωσής του, στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ο Ολυμπιακός πήρε τον Σουντανί και τον «έχτισε» στην κατάσταση, στην οποία εμφανίζεται σήμερα, δίνοντάς του, πάνω από όλα, την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται.

Ο Αλγερινός, με τις εμφανίσεις του, δικαιώνει όλους όσοι τον πίστεψαν! Όλους όσοι επέμεναν να τον έχουν στην ομάδα και πόνταραν στην αξία και την ποιότητά του. Σκοράρει με τον Ολυμπιακό, σκοράρει με την εθνική ομάδα της χώρας του, τώρα. Είναι, διαρκώς, ολοένα και καλύτερος και ο πρώτος, ο οποίος… χαμογελά, με νόημα, είναι ο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης

Η διαιτησία, το VAR, οι επιλεκτικές διώξεις…

Η διαιτησία, το VAR, οι επιλεκτικές διώξεις…

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν στέκεται, με την επιστολή της στην Πολιτεία, μόνο στα πεπραγμένα της ΕΠΟ, αλλά και στη… λαίλαπα της διαιτησίας, το VAR, το… κυνηγητό εις βάρος παραγόντων της.