Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μου έγινε φάουλ στο 2-2 της Τότεναμ, να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

«Μου έγινε φάουλ στο 2-2 της Τότεναμ, να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 00:11

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πολύ κοντά σε μία σπουδαία υπέρβαση, ωστόσο, λάθη του, αλλά και του Καμπάκο στοίχισαν στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι γνώρισαν την ήττα με 4-2.

Ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε στη διαιτησία του Βούλγαρου ρέφερι, τονίζοντας ότι του έχει γίνει φάουλ στο 2-2 της Τότεναμ.

Από εκεί και πέρα ο αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι πλέον όλη η προσοχή των Πειραιωτών στρέφεται στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σταθήκαμε άτυχοι, έγιναν λάθη από τα οποία πρέπει να μάθουμε. Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας τη Κυριακή όπου θέλουμε να κερδίσουμε».

Για την φάση όπου του έγινε φάουλ πριν το 2-2 της Τότεναμ: «Πιστεύω ότι μου έγινε φάουλ, ένιωσα ότι με ακούμπησε από πίσω. Αλλά δεν το έδωσε ο διαιτητής, τι να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε, να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά μας το ντέρμπι που έχουμε και θέλουμε την νίκη».

Διαβάστε επίσης

Κρίμα: «Άγγιξε» την υπέρβαση!

Κρίμα: «Άγγιξε» την υπέρβαση!

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη εμφάνιση στο Λονδίνο κόντρα στην πανίσχυρη Τότεναμ προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο, «πλήρωσε» τα λάθη του, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 4-2…