Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίδυμο που «σκοτώνει»!

Δίδυμο που «σκοτώνει»!
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 - 18:58

Ένα «φονικό» δίδυμο έχουν σχηματίσει στην επίθεση του Ολυμπιακού οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Χιλάλ Σουντανί.

Οι δύο επιθετικοί του Θρύλου έχουν μαζί συμμετοχή στα 21 από τα 32 γκολ των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα, αριθμός άκρος εντυπωσιακός που δείχνει την τεράστια συμβολή τους στο επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελ Αραμπί έχει σημειώσει στη Superleague 1 9 γκολ, όντας ο πρώτος σκόρερ στην Λίγκα, ενώ την ίδια ώρα έχει δώσει και 4 ασίστ. Από την άλλη, ο Σουντανί, ο οποίος βρίσκεται στο πρωτάθλημα στο πλευρό του έχει σημειώσει 6 γκολ, ενώ έχει δώσει 5 ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Οι δυο τους, μάλιστα, συνεργάζονται πολύ καλά, έχοντας σημειώσει 3 γκολ, έπειτα από άψογη συνεργασία. Με τον Ελ Αραμπί να έχει «φτιάξει» 2 γκολ του Σουντανί, ενώ 1 έχει «φτιάξει» ο Αλγερινός άσος για τον Μαροκινό παικταρά.

Όπως γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό και μέσα από τους αριθμούς ο Ολυμπιακός έχει στην επίθεσή του ένα δίδυμο ικανό να «σκοτώσει» οποιαδήποτε άμυνα και να χαρίσει πολύτιμες νίκες για τον Θρύλο.

Με τους δύο φορ του Ολυμπιακού να είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, βοηθώντας τους Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (22/12) κόντρα στον Βόλο.

Διαβάστε επίσης

Συνεχάρη τον Τοροσίδη ο Ολυμπιακός! (pic)

Συνεχάρη τον Τοροσίδη ο Ολυμπιακός! (pic)

Ο έμπειρος άσος του Θρύλου έφτασε στο ματς με την ΑΕΛ τις 150 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους Πειραιώτες να του δίνουν τα συγχαρητήριά τους μέσω των social media.