Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 9+6 γκολ στη γραμμή κρούσης (photo)

Με 9+6 γκολ στη γραμμή κρούσης (photo)
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - 11:52

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να εμπιστεύεται το επιθετικό δίδυμο των Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Χιλάλ Σουντανί, για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα το απόγευμα, οπότε ο Θρύλος θα κοντραριστεί με τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βάλει ξανά τον αρχισκόρερ του Ολυμπιακού, Ελ Αραμπί, στην κορυφή της επίθεσης, ενώ πέριξ αυτού, θα κινείται ο Σουντανί, σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο, περιφερειακού (ή και… κρυφού, αν προτιμάτε) κυνηγού. Ο Μαρτίνς ποντάρει στην εξαιρετική συνεργασία των δύο ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι δείχνουν να έχουν ταιριάξει ιδιαιτέρως μαζί, στη γραμμή κρούσης της ομάδας του Πειραιά, συμπληρώνοντας ιδανικά, ο ένας τον άλλο.

Παράλληλα, οι δυο τους σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος στο σκοράρισμα, για τον Ολυμπιακό, στη Super League. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει σημειώσει, μέχρι στιγμής, 9 γκολ, ενώ 6 έχει ο Σουντανί. Οι δυο τους οδηγούν την κούρσα των σκόρερ, για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μαροκινός «μπόμπερ» είναι και Νο1 στη σχετική λίστα της Super League 1, συνολικά!

Ο Μαρτίνς περιμένει από τους δύο, να βρουν ακόμη περισσότερα γκολ σήμερα το απόγευμα, απέναντι στον Βόλο!

Διαβάστε επίσης

«Βράχος»; Παρών

«Βράχος»; Παρών

Επιστρέφει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, για το σημερινό ματς με τον Βόλο, ο Ρούμπεν Σεμέδο.