Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκαταρκτική εξέταση για το ματς Βόλος-Ολυμπιακός

Προκαταρκτική εξέταση για το ματς Βόλος-Ολυμπιακός
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 18:24

Παρέμβαση της δικαιοσύνης για το ματς Βόλος-Ολυμπιακός 0-0. Μετά από τη μήνυση του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη για αλλοίωση αποτελέσματος η δικαιοσύνη ανέλαβε δράση και ξεκίνησε προκαρκτική εξέταση. Πιο συγκεκριμένα η Εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής να λάβει μαρτυρικές καταθέσεις από κάθε αρμόδιο και ανωμοτί κατάθεση από τους δύο εκ των μηνυόμενων.

Αναλυτικά το δημσσίευμα από την ιστοσελίδα www.taxydromos.gr:

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου μετά τη μήνυση του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος στις 23 Δεκεμβρίου κατέθεσε μήνυση κατά πέντε διαιτητών της αναμέτρησης Βόλος – Ολυμπιακός για αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η Εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής να λάβει μαρτυρικές καταθέσεις από κάθε αρμόδιο και ανωμοτί κατάθεση από τους δύο εκ των μηνυόμενων.

Η προκαταρκτική γίνεται προς την κατεύθυνση να διαπιστωθεί αν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα που έχει ενταχθεί σε στοίχημα, αδίκημα που αν διαπιστωθεί ότι διαπράχτηκε, τότε τιμωρείται με ποινές σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2019 και έληξε 0-0 μετά την ακύρωση γκολ υπέρ του Ολυμπιακού και τον μη καταλογισμό πέναλτι.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε μήνυση κατά των διαιτητών Βασιλείου Φωτιά, Νικόλαου Σάββα, Δημήτρη Φίλου, Άγγελου Ευαγγέλου και Ανδρέα Φωτόπουλου στο Τμήμα Προστασίας Αθλητών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου λόγω αρμοδιότητας, καθώς ο αγώνας είχε πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Διαβάστε επίσης

Εκτός τόπου και χρόνου ο Αγιούμπ!

Εκτός τόπου και χρόνου ο Αγιούμπ!

Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό θέλει να πάρει ο νεοφερμένος Ολλανδός άσος, ενώ τόνισε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να παίζει σε γήπεδο με 60.000 κόσμο. Μόνο στα όνειρα…

Το... κάρφωσε ο Καμαρά στην Κρήτη!

Το... κάρφωσε ο Καμαρά στην Κρήτη!

Ο μέσος του Ολυμπιακού πέτυχε το δεύτερο του τέρμα στη σεζόν, ανοίγοντας το σκορ (0-1) στο Ηράκλειο, στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ! Ο Ελ Αραμπί την ασίστ...