Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δικαίωση του Ολυμπιακού, «καταπέλτης» για την «εξυγίανση»

Η δικαίωση του Ολυμπιακού, «καταπέλτης» για την «εξυγίανση»
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 12:02

Γίναμε, εντέλει, σοφότεροι, από τη χθεσινή συνάντηση των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο «Μεγάλη Βρετάνια»; Μάλλον όχι… Ο κ. Μαρινάκης έδωσε το παρών, όχι για να… κατευθυνθεί, στην κουβέντα, εκεί όπου ήθελαν άλλοι να… κατευθύνουν. Αντιθέτως, για να θέσει, επί της ουσίας, την ατζέντα. Και την έθεσε. Αλλά και δικαιώθηκε, σε ΟΛΑ όσα υποστήριξε!

Μίλησε για την κακοδιαχείριση των οικονομικών της ΕΠΟ και την… τρύπα που έχει δημιουργηθεί και δεν αρνήθηκε κανείς τίποτα. Μίλησε για τα αίσχη της ΚΕΔ και τα παρατράγουδα με τη διαιτησία, συζητήθηκε η αλλαγή Περέιρα, με νέο αρχιδιαιτητή! Ο Ολυμπιακός μίλησε για την τραγική θητεία Γραμμένου, στην προεδρία της ΕΠΟ, πάμε σε πρόωρες εκλογές! Όλες οι θέσεις του Ολυμπιακού δικαιώθηκαν, με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν. Και όμως, ορισμένοι επιμένουν να λένε ότι ο Ολυμπιακός είναι στο.. περιθώριο!

Σοφότεροι δεν γίναμε, αλλά είδαμε ξεκάθαρα έναν Ολυμπιακό να ξεμπροστιάζει το «σύστημα», μέσα στα… μούτρα του ιδίου του «συστήματος». Και η δικαίωση για τις θέσεις του, αποτελεί… κόλαφο για την «εξυγίανση».

Διαβάστε επίσης