Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σισέ: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Σισέ: «Έπρεπε να κερδίσουμε»
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 - 22:35

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Θρύλου, τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα της «Nova»:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ θα τα έδινε όλα και προσπάθησε στο αμυντικό κομμάτι. Ήταν προσεκτικοί, όπως κι εμείς, όμως νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν σκοράραμε και δεν κερδίσαμε. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ».

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

«Ήμουν καλά προετοιμασμένος και έτοιμος για το παιχνίδι. Θυμάμαι την τελευταία φορά που έπαιξα στην ενδεκάδα, γιατί ήταν στα γενέθλια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί αγωνίστηκε και βοήθησα την ομάδα μου. Όταν ο προπονητής μου ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστώ, χάρηκα και τον ευχαρίστησα, γιατί δεν είναι εύκολο να βλέπεις τους αγώνες από έξω».

Για τη συμμετοχή του Φορτούνη στο ντέρμπι:

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που επέστρεψε και είναι ξανά κοντά μας. Άλλωστε είναι ο αρχηγός μας και τον χρειαζόμαστε. Ανυπομονούσαμε να επιστρέψει και θα μας βοηθήσει, γιατί έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Για τη συνομιλία του με τον Οικονόμου στο τέλος του ντέρμπι:

«Δεν είμαστε φίλοι και δεν τον γνωρίζω, απλά τον πλησίασα μετά το τέλος του αγώνα και του είπα ότι έκανε καλό παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης