Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Ποιο αήττητο; Το πρωτάθλημα!»

Μαρτίνς: «Ποιο αήττητο; Το πρωτάθλημα!»
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - 18:17

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδηγεί τον Ολυμπιακό δίχως ήττα στη Super League 1 εδώ και έναν χρόνο! Ένα τρομερό ρεκόρ, το οποίο θα αποκτήσει την πλήρη υπόστασή του, όταν συνδυαστεί με το πρωτάθλημα! Αυτό τόνισε, μιλώντας στο match program του ματς με τον Πανιώνιο, ο ίδιος ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Τι σημαίνει για εσάς και για την ομάδα ένας χρόνος χωρίς ήττα;

Το αήττητο σερί αποτελεί το επιστέγασμα της δουλειάς που γίνεται καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Για εμάς ένας χρόνος χωρίς ήττα μεταφράζεται σε πάρα πολύ δουλειά, πάρα πολύ πάθος. Σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο έχουμε ακόμα αρκετό μπροστά μας για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Τα νούμερα μπορεί να είναι θετικά, όμως δεν είναι αρκετά. Έχουμε ακόμα πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο μυαλό μέχρι να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Ποιο είναι το μυστικό για αυτή την αήττητη... διαδρομή;

Το μυστικό είναι ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη επιθυμία και πάρα πολύ μεγάλο πάθος από όλους στην ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν γύρω μας είναι σημαντικοί, είμαστε όλοι ενωμένοι και έχουμε ένα κοινό σκοπό.

Πώς αισθάνεστε για τα αποτελέσματα της δουλειάς σας;

Τα αποτελέσματα είναι θετικά όμως δεν θα σημαίνουν τίποτα αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Μπορεί να είμαστε στην κορυφή όμως οι αριθμοί δεν είναι αρκετοί. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πρέπει να
κάνουμε ό,τι κάνουμε ως τώρα με τον ίδιο τρόπο και όλα αυτά θα έχουν νόημα όταν τον Μάιο πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Έξτρα δουλειά για τους χαφ σήμερα

Έξτρα δουλειά για τους χαφ σήμερα

Ελλείψει… κανονικότητας στα άκρα της άμυνας, οι δύο κεντρικοί χαφ θα χρειαστεί να κάνουν παραπάνω διαγώνιες οπισθοχωρήσεις, όταν ο Θρύλος αμύνεται.