Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνς δεν σταματά να τονίζει την ανωτερότητα της Γουλβς

Ο Μαρτίνς δεν σταματά να τονίζει την ανωτερότητα της Γουλβς
Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 - 09:53

Δεν είναι… άγνωστη η Γουλβς, στον Πέδρο Μαρτίνς. Κάθε άλλο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει καλά τη δουλειά του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, τον οποίο θαυμάζει. Ο Μαρτίνς δεν έχει σταματήσει, αυτές τις ημέρες, αλλά και από την ημέρα της κλήρωσης, να τονίζει στους ποδοσφαιριστές του ότι η ομάδα του Γουλβερχάμπτον είναι πολύ ανώτερη από την Άρσεναλ και ότι χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή.

Ο Μαρτίνς σκέφτεται πολύ το να προσέξει τη δεξιά πλευρά της Γουλβς, εκεί όπου διαπρέπει ο Ντόχερτι. Αλλά δεν είναι μόνος. Είναι και η πλευρά στην οποία παίζει ο Αντάμα Τραορέ, εφόσον αρχίσει στη βασική ενδεκάδα. Ο Τσιμίκας και ο χαφ μπροστά του θα έχουν ιδιαίτερη δουλειά το βράδυ της Πέμπτης, αλλά και το βράδυ της επόμενης Πέμπτης και ο Μαρτίνς έχει δώσει στον Έλληνα μπακ τις κατάλληλες οδηγίες.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει, στο παιχνίδι, η συνολική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού. Το στοιχείο αυτό ήταν που έδωσε την πρόκριση και με την Άρσεναλ, με τον Ολυμπιακό να «τα χαλάει» μόνο σε δύο φάσεις, οι οποίες του κόστισαν μεν τα γκολ, σε Καραϊσκάκη και Emirates, αλλά όχι και το εισιτήριο για τους «16». Τόσο οι χαφ, όσο και οι στόπερ, θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και στο 100% της απόδοσής τους. Όπως και όλη η ομάδα, βέβαια…

Διαβάστε επίσης