Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομάδα που κερδίζει…

Ομάδα που κερδίζει…
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 - 10:47

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιθυμία της Διοίκησης του Ολυμπιακού, όχι απλώς να διατηρήσει, όσο το δυνατόν περισσότερο, ανέπαφη και απαράλλαχτη, τη φετινή ομάδα, αλλά να την ενισχύσει κιόλας. Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στο ίδιο μήκος κύματος, σχετικά με αυτό, εφόσον βέβαια, προχωρήσει πρώτα και η ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου. Κάτι που αναμένεται να συμβεί.

Από εκεί και πέρα, η Διοίκηση των Πειραιωτών θα κοιτάξει να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο σταθερή και δίχως πολλές αλλαγές, τη φετινή ομάδα, η οποία είναι -φυσικά- πρωταθλήτρια. Ακόμη και αν απομένει το… τυπικό, ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι καλύτερος όλων των αντιπάλων του, φέτος και σε ένα πρωτάθλημα όπου τα πάντα ήταν εναντίον του, κατάφερε να τους αφήσει όλους πίσω! Και μάλιστα κατά πολύ…

Πρόθεση της Διοίκησης είναι ο κορμός να διατηρηθεί και να ενισχυθεί, για τη νέα σεζόν, όταν και όπως αυτή αρχίσει, με το καλό. Στον Ολυμπιακό θέλουν να κρατήσουν τους βασικούς πυλώνες της φετινής επιτυχίας, τους παίκτες που τράβηξαν το… κουπί, για να φτάσει η ομάδα, όχι μόνο αγκαλιά με το 45ο, αλλά και να πάει πολύ μακριά στην Ευρώπη, συνεχίζοντας ακόμη και τώρα να διακρίνεται.

Οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις θα γίνουν. Αυτό είναι δεδομένο. Ωστόσο, αυτό που θέλουν, στον Ολυμπιακό είναι ο «κορμός» της ομάδας να διατηρηθεί, εάν πουληθεί κάποιος παίκτης, να αντικατασταθεί επάξια και φυσικά, να υπάρξει ενίσχυση, εκεί όπου απαιτείται.

Διαβάστε επίσης

Το παρόν και το μέλλον

Το παρόν και το μέλλον

Σισέ και Μπα «δένουν» και μπορούν να αποτελέσουν «δυνατή» λύση για τα στόπερ του «αύριο» στον Ολυμπιακό.