Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ριβάλντο: «Τίτλοι, επιτυχίες, γκολ με τον Ολυμπιακό»

Ριβάλντο: «Τίτλοι, επιτυχίες, γκολ με τον Ολυμπιακό»
Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 - 11:37

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως ήταν ο Ριβάλντο, τον οποίο είχαμε τη χαρά να δούμε να φορά τα ερυθυρόλευκα και να σηκώνει κούπες με τον Θρύλο! Ο «Ρίμπο», τον οποίο προσφάτως θυμήθηκε με τα ερυθρόλευκα και ο «θεός» Ντιέγκο Μαραντόνα, μίλησε για το τι προηγήθηκε της υπογραφής του στον Ολυμπιακό, αλλά και για τις επιτυχίες του, με τη φανέλα των Πειραιωτών.

«Μερικά βρετανικά κλαμπ με κάλεσαν για δοκιμή, όπως η Σέλτικ και η Μπόλτον. Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αφού ήμουν σε καλή κατάσταση όταν έφυγα από τη Μίλαν. Δεν κατάλαβα λοιπόν γιατί μου πρότειναν κάτι τέτοιο. Τελικά είχα πολύ καλά χρόνια με τον Ολυμπιακό από το 2004 μέχρι το 2007. Έβαλα πολλά γκολ, είχα προσωπικές επιτυχίες και κατέκτησα τίτλους», υποστήριξε αρχικά.

«Επίσης ενδιαφέρθηκε και η Ρέιντζερς εκείνο το καλοκαίρι και εκτίμησα το ενδιαφέρον τους. Ήταν δύσκολο να επιλέξω την επόμενη ομάδα μου. Μια εμπειρία στη Βρετανία θα ολοκλήρωνε την καριέρα μου στην Ευρώπη. Ίσως αυτό να ήταν κάτι που δεν πέτυχα στην καριέρα μου», πρόσθεσε.

Ο Ριβάλνοτο πήρε τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα με τον Ολυμπιακό, αλλά και δύο τίτλους «καλύτερου ξένου» τις σεζόν ‘06 και ’07.

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος ο Μπουά!

Έτοιμος ο Μπουά!

Ο Ελβετός ακραίος έχει στα χέρια του τον «φάκελο» Ολυμπιακός και είναι έτοιμος να κάνει το βήμα!