Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι έγινε η επιστροφή στη νέα κανονικότητα! (video)

Έτσι έγινε η επιστροφή στη νέα κανονικότητα! (video)
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 - 13:58

Έτσι έγινε η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις. Σιγά-σιγά. Βήμα-βήμα. Με επιμονή, σκληρή δουλειά, όραμα και, πάνω από όλα, αγάπη για το ποδόσφαιρο! Στον Ολυμπιακό προσπαθούσαν, από την αρχή, να επιτύχουν αυτό που λαχταράει όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη: Να υπάρξει ξανά ποδόσφαιρο. Έδωσε (και δίνει ακόμη) «μάχη» με τους… παύλες, με τα μικροπολιτικά συμφέροντα, με τις… οικονομικές δυσκολίες (άλλων, ο Ολυμπιακός χαίρει άκρας υγείας στη Διοίκηση και στα οικονομικά του) και με τη γενικότερη άρνηση του να δεχθούν οι… άλλοι, ότι ο Θρύλος θέλει να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε: Το να τους νικήσει στο ίδιο τους το παιχνίδι «εξυγίανσης»…

Βήμα-βήμα, λοιπόν. Σιγά-σιγά. Μέρα-μέρα. Ο Ολυμπιακός άρχισε να μπαίνει ξανά στην κανονικότητα. Στις προπονήσεις, αρχικά ατομικά και στη συνέχεια όλοι μαζί. Οδεύοντας, ξανά, προς τη δόξα. Αυτή που δικαίως είναι κοντά στο να κατακτήσει!

Δείτε πως έγινε η επάνοδος, στη δράση, μέσα από το υπέροχο βίντεο του Olympiacos TV!

Διαβάστε επίσης

Θρύλος εναντίον... Θρύλου!

Θρύλος εναντίον... Θρύλου!

Μύρισε, για τα καλά, ποδόσφαιρο στο Ρέντη, με τα οικογενειακά διπλά να μπαίνουν ξανά στη ζωή των «ερυθρολεύκων»...

Ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες…

Ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες…

Ο Ερνάνι Γκόμες είναι ο διατροφολόγος του Ολυμπιακού. Ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες. Εκείνος που φροντίζει καθημερινά τους παίκτες του Θρύλου.