Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βλέπουν» Μουφί στον Θρύλο οι Μαροκινοί!

«Βλέπουν» Μουφί στον Θρύλο οι Μαροκινοί!
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 - 14:29

Το όνομα του Φαχντ Μουφί μπήκε στη ζωή μας, μόλις πριν από λίγο καιρό. Ακούστηκε για πρώτη φορά, ως ένα από τα ονόματα ποδοσφαιριστών, τα οποία «μπλέκονται» με τα μεταγραφικά του Θρύλου.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ της Τοντέλα δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει ενεργά τον Ολυμπιακό, μέχρι στιγμής, όμως τίποτα δεν αποκλείεται, όσο οι υποθέσεις του Ομάρ Ελαμπντελαουί και του Μπρούνο Γκασπάρ δεν κλείνουν με θετικό τρόπο. Δηλαδή, με παραμονή των δύο στο λιμάνι.

Στο Μαρόκο, πάντως, από όπου κατάγεται ο Μουφί, αναπαράγουν διαρκώς το θέμα της πιθανής μεταγραφής του στον Πειραιά. Ή, εν πάση περιπτώσει, της «εμπλοκής» του ονόματός του, με τον Θρύλο. Οι συμπατριώτες του βλέπουν τον Μουφί να πιάνει λιμάνι και κάθε μέρα που περνάει αναδεικνύουν το θέμα ολοένα και πιο έντονα.

Είπαμε, βέβαια. Μέχρι στιγμής κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός έχει προτεραιότητα το να καταφέρει να ανανεώσει τον Ομάρ και να κρατήσει στο Ρέντη και τον Γκασπάρ. Και, από εκεί και πέρα, βλέπουμε πως θα κινηθεί η Διοίκηση και ο Μαρτίνς, για το θέμα του Μουφί. Υπάρχει ακόμη χρόνος και καμία, μα καμία βιασύνη, στις τάξεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος εναντίον... Θρύλου!

Θρύλος εναντίον... Θρύλου!

Μύρισε, για τα καλά, ποδόσφαιρο στο Ρέντη, με τα οικογενειακά διπλά να μπαίνουν ξανά στη ζωή των «ερυθρολεύκων»...