Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιος είναι ο Γκαστόν Σιρίνο (video)

Ποιος είναι ο Γκαστόν Σιρίνο (video)
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 - 12:56

Το όνομα του Γκαστόν Σιρίνο της Σάνταουνς, από τη Νότιο Αφρική, φέρεται να έφτασε στα γραφεία του Ολυμπιακού, ως πρόταση για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν σήμερα, ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στον Θρύλο. Δεν αναφέρεται κάτι περισσότερο από αυτό και όλα δείχνουν ότι, προς το παρόν η υπόθεση παραμένει εκεί: Μία πρόταση παίκτη. Το αν θα έχει μέλλον, μένει να φανεί.

Ο Γκαστόν Σιρίνο είναι Ουρουγουανός, 29 ετών, επιθετικός (παίζει και περιφερειακός και στα πλάγια, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης) και πολύ, πολύ τεχνίτης! Σε βαθμό… μάγου! Φοράει το 10 στην Μαμελόντι Σάνταοπυνς της Νοτίου Αφρικής, με την οποία φέτος είχε 15 ματς, 2 γκολ και 1 ασίστ. Είναι βραχύσωμος, γεγονός που του δίνει αβαντάζ σε ταχύτητα και έλεγχο της μπάλας (κανονική… σβούρα). Του αρέσει να δημιουργεί, το έχει πολύ με τις πάσες, αλλά δεν θα πει «όχι» και στην ευκαιρία να σκοράρει…

Δείτε τον σε δράση:

Διαβάστε επίσης

Ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες…

Ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες…

Ο Ερνάνι Γκόμες είναι ο διατροφολόγος του Ολυμπιακού. Ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες. Εκείνος που φροντίζει καθημερινά τους παίκτες του Θρύλου.