Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προτεραιότητα ο διάδοχος του Ποντένσε (videos)

Προτεραιότητα ο διάδοχος του Ποντένσε (videos)
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 - 11:28

Αρκετά ονόματα έχει στο μπλοκάκι του ο Πέδρο Μαρτίνς, για τα εξτρέμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού εξετάζει διεξοδικά και χωρίς βιασύνη τις λύσεις που του έχουν προταθεί, προκειμένου να επιλέξει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα κληθεί να «γεμίσει τα παπούτσια» του Ντανιέλ Ποντένσε. Αυτό σημαίνει ότι ο Μαρτίνς αναζητά έναν ποδοσφαιριστή ταχύ, τεχνίτη, με πολύ καλή ντρίμπλα και εκρηκτικότητα.

Στοιχεία τα οποία προκρίνουν οι Σαντλί και Μπενσαρκί. Του έχει πάει καλά του Ολυμπιακού η αγορά Γαλλο-αφρικανών ή Βελγο-αφρικανών, εν προκειμένω, παικτών. Ο Ελ Αραμπί, ο Σισέ, ο Καμαρά, ο Μπα, προέρχονται από την αγορά της Γαλλίας και βγάζουν στον Ολυμπιακό εξαιρετικά πράγματα. Μπενσαρκί και Σαντλί είναι πιο… «ευρωπαίοι», ειδικά ο δεύτερος. Η εμπειρία του, σε μεγάλα πρωταθλήματα (με το απόγειο της Πρέμιερ Λιγκ), τον συνοδεύει και σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του (ταχύτητα, τεχνική, δημιουργία, εκτέλεση) γίνεται μία πρώτης τάξεως λύση.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ασράφ Μπενσαρκί, ο οποίος είναι έμπειρος, έχει το γκολ, αλλά και τη δημιουργία, είναι «μπουκαδόρος», απρόβλεπτος ντριμπλέρ και ικανός να δημιουργεί ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα, με τις εμπνεύσεις του. Ο Μαρτίνς έχει μελετήσει τους ποδοσφαιριστές και είναι σε διαδικασία… ξεσκαρταρίσματος. Αναλύει τα + και τα – της κάθε περίπτωσης και η απόφασή του θα ωθήσει την ομάδα σε κινήσει, οι οποίες με τη σειρά τους θα φέρουν… ανακοινώσεις.

Θυμηθείτε τους δύο, σε δράση:

Διαβάστε επίσης

Δοκιμάζει ξανά το 4-2-3-1!

Δοκιμάζει ξανά το 4-2-3-1!

Ο Μαρτίνς δουλεύει ξανά με το γνωστό, αγαπημένο, «ερυθρόλευκο» σχήμα. Σε εξαιρετική κατάσταση Ραντζέλοβιτς και Φορτούνης, «βλέπουν» ενδεκάδα...