Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέχρι και ο Φούσεκ άδειασε την ΕΠΟ!

Μέχρι και ο Φούσεκ άδειασε την ΕΠΟ!
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 - 12:43

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Πετρ Φούσεκ. Ταυτόχρονα, στη διάρκεια της έκτακτης ΓΣ της ΕΠΟ, ο υπερσύμβουλος διέλυσε και τα επιχειρήματα της ομοσπονδίας περί αυτοδιοίκητου σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. Ο Τσέχος προχώρησε σε θεαματικό άδειασμα του Γραμμένου και της... εξυγίανσης, καθώς, εμμέσως πλην σαφώς, ζήτησε από την ομοσπονδία να τηρήσει το νόμο.

Πιο συγκεκριμένα ο Φούσεκ ανέφερε στη διάρκεια της έκτακτης ΓΣ της ΕΠΟ: «Κάναμε τις παρατηρήσεις μας (σ.σ. η FIFA και η UEFA), επισημάναμε τα πλεονεκτήματα των εκλογών τον Ιούλιο αλλά πρέπει να έχετε πάντα υπόψη σας ότι υπάρχει στην Ελλάδα ένας αθλητικός νόμος κι όλα θα πρέπει να είναι εναρμονισμένα».

Η έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ γίνεται για να περάσει η ομοσπονδία... έκτρωμα στο καταστατικό της, ώστε να γίνουν οι εκλογές το καλοκαίρι και όχι το φθινόπωρο.

Διαβάστε επίσης

Έκρηξη Κούγια κατά Γραμμένου!

Έκρηξη Κούγια κατά Γραμμένου!

«Δυστυχώς, υπέθαλψες το σύστημα των εγκληματιών που ταλαιπώρησε το ποδόσφαιρο», κατάγγειλε ο πρόεδρος της ΑΕΛ στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ...

Τους γλεντάει ο Καραπαπάς!

Τους γλεντάει ο Καραπαπάς!

«Πες μας πως σε λένε; Αλίκη Βουγιουκλάκη», απάντησε σε παράγοντα της ΕΠΣ Αχαϊας που ειρωνεύτηκε την ένσταση του Ολυμπιακού...