Ντουντούκα
Εντάξει, μείωσαν στους 22!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έκρηξη Κούγια κατά Γραμμένου!

Έκρηξη Κούγια κατά Γραμμένου!
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 - 12:24
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αφού ξεγύμνωσε τη διοίκηση Γραμμένου που επικαλείται την καραμέλα των FIFA, UEFA, προχώρησε σε έκρηξη στη διάρκεια της έκτακτης ΓΣ της ΕΠΟ για την τροποποίηση του καταστατικού της, καθώς θέλει να πάει κόντρα στην Κυβέρνηση, κάνοντας εκλογές μέσα στο καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ ρώτησε τον Γραμμένο, αν υπάρχει ρητή εντολή της παγκόσμιας ομοσπονδίας για εκλογές το καλοκαίρι και εφόσον υπάρχει να την κοινοποιήσουν στη ΓΣ της ΕΠΟ, κάτι που εξανάγκασε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να αναδιπλωθεί, καθώς ο Γραμμένος απάντησε: «Δεν υπάρχει ρητή εντολή αλλά προτροπή». Δηλαδή, άλλα λόγια να... αγαπιόμαστε. Άλλα λένε, άλλα ξαναλένε από την ΕΠΟ!

Γιατί ο Κούγιας... ξεγύμνωσε τον Γραμμένο; Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ΕΠΟ της... εξυγίανσης βάζει μπροστά τις FIFA, UEFA, ώστε να παρανομήσουν και να κάνουν εκλογές το καλοκαίρι αντί για το φθινόπωρο, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος.

Μετά από όλα αυτά, ο Κούγιας έγινε πυρ και μανία, καθώς είπε στον Γραμμένο: «Δυστυχώς, υπέθαλψες το σύστημα των εγκληματιών που ταλαιπώρησε το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Τους γλεντάει ο Καραπαπάς!

Τους γλεντάει ο Καραπαπάς!

«Πες μας πως σε λένε; Αλίκη Βουγιουκλάκη», απάντησε σε παράγοντα της ΕΠΣ Αχαϊας που ειρωνεύτηκε την ένσταση του Ολυμπιακού...