Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία λέξη: Τελικός (photos)

Μία λέξη: Τελικός (photos)
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 - 10:30

Πάμε, λοιπόν! Πάμε για μία ακόμη νίκη, φέτος, επί του ΠΑΟΚ… Όλα είναι έτοιμα και ο Θρύλος τίθεται ξανά απέναντι στον «δικέφαλο» του βορρά, για να του δώσει ακόμη ένα «μάθημα». Να του δείξει ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και ποια είναι η μεγαλύτερη, διαχρονικά.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει ένα αποτέλεσμα να διαχειριστεί, αλλά ο Ολυμπιακός αποκτά πλεονέκτημα, παίζοντας στο σπίτι του και διψώντας, για να κάνει δικό του τον τίτλο του Κυπέλλου. Η θέληση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς δεν σταματάει στο πρωτάθλημα και αυτό καλείται να δείξει απόψε η «ερυθρόλευκη» αρμάδα.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό, όμως αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο μόνος λόγος που το «κουβαλάμε» στο παρόν, είναι για να το ανατρέψουμε. Ο Θρύλος ξέρει καλά πως να νικάει τον ΠΑΟΚ και στόχος του Μαρτίνς, αλλά και των ποδοσφαιριστών του, δεν είναι το να βάλουν ένα γκολ και να καλύψουν απλώς τη διαφορά. Θέλουν νίκη με καθαρό σκορ, ώστε να μην μπουν σε «περιπέτειες» και να μην δώσουν δικαίωμα στον αντίπαλό τους, να ελπίζει.

Ο Βαλμπουενά είναι στην αποστολή και η συμμετοχή του, αν και δύσκολο να συμβεί, παίζεται. Ο Μαρτίνς έχει ποδοσφαιριστές ικανούς και έτοιμους να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν το καλύτερο, αν ο Ματιέ δεν βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα. Φάνηκε ξεκάθαρα και με τον ΠΑΟ, την Κυριακή, αλλά και σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα αυτού είναι στο «στρατόπεδο» του Θρύλου να υπάρχει ηρεμία, πριν την αποψινή «καταιγίδα».

Το 4-3-3 δεν αλλάζει και ο έλεγχος του κέντρου είναι, για τον Ολυμπιακό, σημείο κλειδί, στα παιχνίδια του. Αυτό αναμένεται να κυνηγήσει και απόψε, με στόχο να κάνει δικό του το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, να φτάσει στην καθαρή νίκη που θέλει και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???? MATCHDAY ⚽️ Olympiacos FC vs PAOK FC ???? #GreekCup ???? G. Karaiskakis Stadium, 21:30 ???????? #Olympiacos #Matchday #Legend #Football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με τον ΠΑΟΚ. / The squad players selected ahead of the match against PΑΟΚ FC. ????⚪️⚽️ #Olympiacos #GreekCup #Football #SquadList

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

«Τελειώστε» τους!

«Τελειώστε» τους!

«Τρέλα» στον Ολυμπιακό για νίκη επί του ΠΑΟΚ, αύριο (24/6) και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου...