Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει μεγάλο πάθος και αγάπη για τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς!

Έχει μεγάλο πάθος και αγάπη για τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς!
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 - 15:51

Μεγάλο πάθος και αγάπη έχει για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Το βλέπεις στα λόγια του και στο πώς ζει την κάθε στιγμή. Χθες, στη φιέστα, ήταν από τις πολύ λίγες φορές που τον έβλεπες τόσο... λυμένο.

Μέχρι και... χορό έκανε για τους παίκτες του, μετά από απαίτησή τους, στη χθεσινή γιορτή, λίγο πριν την απονομή του τροπαίου.

Πάντως, στη συνέντευξη που έδωσε στο Mega, επανέλαβε για άλλη μία φορά κάτι που έχει ξαναπεί στο παρελθόν, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ, είτε ως προπονητής, είτε ως ποδοσφαιριστής!

«Δεν βαριέμαι ποτέ να λέω ότι είμαι περήφανος για την ομάδα. Για ακόμα μία φορά, είναι μάλλον η καλύτερη ομάδα. Όχι μάλλον. Είναι η καλύτερη ομάδα με την οποία έχω δουλέψει. Ως προπονητής και ως παίκτης δεν έχω ξαναδουλέψει με τέτοια ομάδα, επειδή εκτός από τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, έχουν επίσης και εξαιρετικό χαρακτήρα.

Πραγματικά μοναδικό και αυτό μας κάνει να οραματιζόμαστε τον Ολυμπιακό με τεράστια ανυπομονησία και πολλές προσδοκίες επειδή έχουν τεράστια δύναμη και φοβερό χαρακτήρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης