Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φερέιρα μίλησε για... ενότητα! Γελάνε και οι ΠΑΟΚτζήδες!

Ο Φερέιρα μίλησε για... ενότητα! Γελάνε και οι ΠΑΟΚτζήδες!
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020 - 00:07

Οι άνθρωποι εκεί στον ΠΑΟΚ, δείχνουν να βρίσκονται σε άλλο… κόσμο! Σε άλλο πλανήτη! Πραγματικά, όμως. Το επιβεβαίωσε, μεταξύ άλλων, και ο Άμπελ Φερέιρα. Και εξηγούμε…

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που λέτε, ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Πορτογάλος κόουτς, λοιπόν, θέλησε να στείλει, μέσω των Social Media, το μήνυμά του.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Όταν, όμως, διαβάσαμε όσα έγραψε ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», πραγματικά απορήσαμε! Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Φερέιρα έκανε λόγο για… ενότητα!

«Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και να δουλεύουμε σκληρά. Αυτό είναι που θέλουμε. Για να συμβεί αυτό πρέπει όλος ο σύλλογος να είναι ενωμένος. Αυτό περιλαμβάνει όλους μας. Εγώ, οι παίκτες, η διοίκηση του συλλόγου, ο κόσμος. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, να είμαστε σαν ένα, με πάθος και δύναμη που χαρακτηρίζει το σύλλογο και την πόλη, με στόχο μας τη νίκη!», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Φαίνεται… ξέχασαν ή προσπαθούν να ξεχάσουν τα λαϊκά δικαστήρια που στήνονταν όλη τη σεζόν στην Τούμπα από τους οπαδούς τους, μετά από κάθε… στραβή της ομάδας τους! Γελάει όλος ο κόσμος. Γελάνε και οι ΠΑΟΚτζήδες με τα περί… ενότητας!

Διαβάστε επίσης

Απέναντι στα… «θηρία»

Απέναντι στα… «θηρία»

Η άμυνα του Ολυμπιακού θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους παίκτες της Γουλβς, που έχουν… τρελάνει την Ευρώπη!

Πανικός με τους πίνακες-σκάνδαλο

Πανικός με τους πίνακες-σκάνδαλο

Με όσα έκαναν κάποιοι διαιτητές δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να σφυρίζουν, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, αν τους δεχθεί ο Κλάτενμπεργκ...