Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απέναντι στα… «θηρία»

Απέναντι στα… «θηρία»
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020 - 10:11

Μαθημένοι στα δύσκολα είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Έχουν αντιμετωπίσει, πέρυσι και φέτος, μεγάλες ομάδες, μεγάλους παίκτες, πολύ δύσκολους αντιπάλους… Ο Θρύλος έδειξε ικανός να ανταπεξέλθει στο κορυφαίο επίπεδο και το έκανε με τρόπο εμφατικό, κοντράροντας στα ίσια ομάδες όπως η Τότεναμ, η Άρσεναλ, η Μπάγερν Μονάχου. Τώρα καλείται να το κάνει ξανά, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έχει… τραβήξει τα βλέμματα της Ευρώπης.

Έχοντας να αντιμετωπίσουν παίκτες εξαιρετικούς και πολύ δύσκολους να αντιμετωπιστούν, οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να δείξουν τον μέγιστο βαθμό ικανότητας, συγκέντρωσης και να πιάσουν το μέγιστο της απόδοσής τους. Έχοντας απέναντί τους παίκτες όπως ο Τραορέ, ο Χιμένεθ, τους οποίους έχουν «σταμπάρει» και εξετάζουν ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το έργο του Θρύλου γίνεται, ξανά, πολύ δύσκολο…

Δεν είναι πρώτη φορά. Και σίγουρα δεν είναι η τελευταία. Είτε με πρόκριση τώρα, είτε στη νέα σεζόν, ο Θρύλος έχει αλλάξει επίπεδο και καλείται, πλέον, να στέκεται επάξια, απέναντι στα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κάτι το οποίο ήδη κάνει, κιόλας!

Διαβάστε επίσης

Ίσως δεν είναι και τόσο… εύκολος

Ίσως δεν είναι και τόσο… εύκολος

Αν αληθεύουν τα ποσά με τα οποία η Μπενφίκα πάει να «παίξει μπάλα» στη μεταγραφή του Σεμέδο, τότε ίσως θα… πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις.