Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κολιός (και ο τελικός) τον Αύγουστο

Ο κολιός (και ο τελικός) τον Αύγουστο
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020 - 09:49

Να 'μαστε λοιπόν και στον Αύγουστο (καλό μήνα παρεμπιπτόντως). Στο μήνα που, όπως λέει ο λαός, κάθε πράγμα πρέπει να καταναλώνεται στον καιρό του. Μόνο που δεν είναι Αυγουστιάτικο προϊόν ένα ματς για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Ελέω κορονοϊού όμως η Γουλβς έρχεται τον Αύγουστο μαζί με τον... κολιό. Αυτό το ματς, με τους «λύκους», είναι στην πραγματικότητα ο μοναδικός αληθινός τελικός που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός τον Αύγουστο. Και ας ελπίσουμε το ματς με τη Γουλβς να... γεννήσει κι άλλον τελικό, δηλαδή οι ερυθρόλευκοι να προκριθούν στο final8 της διοργάνωσης και να πάνε στη Γερμανία για τα προημιτελικά και όσο μακριά ήθελε προκύψει.

Προσωπικά αισθάνομαι ότι δεν έχω καθόλου διάθεση και ενέργεια να σπαταλήσω στον τελικό, το... τσίρκο για την ακρίβεια, της ΕΠΟ. Τον αληθινό τελικό του μήνα ο Ολυμπιακός τον δίνει στις 6 Αυγούστου στην Αγγλία και είναι με αντίπαλο τη Γουλβς. Τα υπόλοιπα είναι... τσιχλόφουσκες. Εκεί οφείλει να συγκεντρωθεί και εκεί, βέβαιος είμαι, έχει ήδη στρέψει το 100% της προσοχής του.

Όπως έχουμε συζητήσει ξανά εδώ, τα εξυγιαντικά καμώματα οδήγησαν τον Ολυμπιακό να κάνει φιλική πρόβα εν όψει ενός ματς που μπορεί να μείνει στην ιστορία αλλά... Αυτή είναι πια η κατάσταση και δεν ωφελεί να κλαίει κανείς πάνω από το χυμένο γάλα της ΕΠΟ.

Η Ευρώπη καλεί ξανά τον Ολυμπιακό όπως καλεί και τα υπόλοιπα μέλη της ελίτ της. Εκεί όπου οι εγχώριοι νάνοι δεν μπορούν να φτάσουν ή να αγγίξουν τον Ολυμπιακό. Εκεί όπου πάνε μόνο όσοι μπορούν και έχουν τη δύναμη και την ποιότητα να το κάνουν.

ΥΓ: Σαν το γιοφύρι της Άρτας είναι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Ολημερίς τη χτίζουνε...

Διαβάστε επίσης

Απέναντι στα… «θηρία»

Απέναντι στα… «θηρία»

Η άμυνα του Ολυμπιακού θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους παίκτες της Γουλβς, που έχουν… τρελάνει την Ευρώπη!

Πανικός με τους πίνακες-σκάνδαλο

Πανικός με τους πίνακες-σκάνδαλο

Με όσα έκαναν κάποιοι διαιτητές δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να σφυρίζουν, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, αν τους δεχθεί ο Κλάτενμπεργκ...