Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλέπουν συμφωνία, στην Αργεντινή

Βλέπουν συμφωνία, στην Αργεντινή
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020 - 11:30

Ο Θρύλος έχει αρκετά μεταγραφικά μέτωπα ανοικτά και αυτό το καλοκαίρι. Όχι μόνο για παίκτες που θα έρθουν στο λιμάνι, αλλά και για παίκτες που θα φύγουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, από αυτό. Μία από τις πλέον χαρακτηριστικές υποθέσεις, εκείνη του Φράνκο Σολδάνο και την Μπόκα Τζούνιορς. Στόχος, ως γνωστόν, της σενέισες, είναι να κρατήσει τον Σολδάνο στο ρόστερ της, την προσεχή σεζόν.

Στην Αργνετινή το θέμα έχει μεγάλες διαστάσεις. Κάτι απολύτως λογικό, αφού η Μπόκα είναι πρωταθλήτρια και θέλει να… παραμείνει τέτοια. Ο Σολδάνο έκανε καλή χρονιά, αν και όχι εντυπωσιακή και στην ομάδα του Μπουένος Άιρες θεωρούν ότι βοήθησε. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουν κάνει πρόταση, για να τον κάνουν δικό τους, με τη μορφή δανεισμού, τη νέα σεζόν, όμως ο Ολυμπιακός το συζητά.

Αργεντίνικα ΜΜΕ θεωρούν ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος και η Μπόκα θα καταφέρει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, αφού πιστεύουν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμμαχος της Μπόκα είναι ο ίδιος ο παίκτης, αλλά και η θετική διάθεση του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Ίσως δεν είναι και τόσο… εύκολος

Ίσως δεν είναι και τόσο… εύκολος

Αν αληθεύουν τα ποσά με τα οποία η Μπενφίκα πάει να «παίξει μπάλα» στη μεταγραφή του Σεμέδο, τότε ίσως θα… πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις.