Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι δείχνουν ότι το πιστεύουν!

Έτσι δείχνουν ότι το πιστεύουν!
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020 - 11:51

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, με αυτή την ομάδα. Τίποτα δεν γίνεται δίχως προγραμματισμό. Αλλά και χωρίς… βλέμμα στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να φτάσει, ήδη, πολύ ψηλά φέτος. Και το καλύτερο; Κοιτάζει διαρκώς, ολοένα και πιο ψηλά. Μία κίνηση των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά φανερώνει την πίστη στην πρόκριση, μέσα στο Γουλβερχάμπτον… Ποια είναι αυτή;

Το… πακετάρισμα για 20 μέρες συν! Όπως το διαβάζετε! Ο Ολυμπιακός φεύγει για Γουλβερχάμπτον, τις προσεχείς ημέρες. Θα βρεθεί εκεί μία ημέρα πριν το ματς, θα ξεκουραστεί, θα κάνει την τελευταία του προπόνηση και όλα τα διαδικαστικά. Με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος, την Πέμπτη, να τα παίξει όλα για όλα, στον… τελικό με τη Γουλβς!

Ωστόσο, η εντολή που έχει δοθεί στις τάξεις του Συλλόγου, είναι να… πακετάρουν για… 20 μέρες και βάλε! Με πλήρη αίσθηση των δυνατοτήτων της ομάδας, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι η πρόκριση είναι ιδιαιτέρως εφικτή και έτσι ετοιμάζονται, από τώρα, για το Final 8. Προσέξτε, για να μην παρεξηγηθούμε. Κανείς δεν την έχει… δεδομένη. Απλώς πιστεύουν ότι έχουν καλές πιθανότητες να συνεχίσουν απευθείας στο Final 8 της Γερμανίας και έτσι… πακετάρουν από τώρα, για να προχωρήσουν στο ευρωπαϊκό τους ταξίδι!

Μαζί τους, το πιστεύουν και ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ! Πάμε γερά!

Διαβάστε επίσης

Ίσως δεν είναι και τόσο… εύκολος

Ίσως δεν είναι και τόσο… εύκολος

Αν αληθεύουν τα ποσά με τα οποία η Μπενφίκα πάει να «παίξει μπάλα» στη μεταγραφή του Σεμέδο, τότε ίσως θα… πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις.