Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανάβει» η υπόθεση Σαντλί!

«Ανάβει» η υπόθεση Σαντλί!
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 - 09:58

Για τον Νασέρ Σαντλί σας έχουμε γράψει εδώ και καιρό. Ο Ολυμπιακός τον τσέκαρε, εδώ και αρκετό διάστημα και φαίνεται ότι η λύση του είναι μία από εκείνες που βγαίνουν μπροστά, για την ενίσχυση των άκρων. Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει δώσει το ΟΚ, για να κινηθεί ο Ολυμπιακός, για την απόκτηση του έμπειρου Βέλγου εξτρέμ και φαίνεται πως η Διοίκηση του Συλλόγου δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.

Μάλιτα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει βρεθεί ήδη στη χώρα μας, προκειμένου να συζητήσει με τον Ολυμπιακό, το ενδεχόμενο ο Σαντλί να έρθει στο λιμάνι και να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Θρύλου. Η Μονακό είναι θετική στην παραχώρησή του. Ο Ολυμπιακός, φυσικά, τον θέλει, όμως είναι δεδομένο ότι υπάρχουν εμπόδια. Ποια είναι αυτά;

Αφενός το υψηλό συμβόλαιο του διεθνούς Βέλγου. Ο Ολυμπιακός αναζητά τη χρυσή τομή, ώστε να μη δημιουργήσει ανισορροπία εντός της ομάδας, με τα συμβόλαια. Ο Σαντλί είναι εξαιρετικός παίκτης και αξίζει υψηλό συμβόλαιο, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να πάει στα ποσά, στα οποία κινείται αυτή τη στιγμή το συμβόλαιό του.

Αφετέρου, το ενδιαφέρον των Αντβέρπ και Κλαμπ Μπριζ. Και οι δύο βελγικές ομάδες έχουν κάνει γερό «μπάσιμο» για τον ποδοσφαιριστή και αποτελούν σοβαρούς ανταγωνιστές, κυρίως λόγω του ότι βρίσκονται στο Βέλγιο, το οποίο ο Σαντλί γνωρίζει. Αφετέρου και οι δύο ομάδες έχουν την οικονομική άνεση να ανέβουν, περισσότερο, εφόσον χρειαστεί, για να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά ατού, τα οποία κοιτάζει να εκμεταλλευτεί και να προτάξει, για να δελεάσει τον Σαντλί να έρθει.

Το πρώτο ραντεβού έγινε, λοιπόν, οι όροι τέθηκαν στο τραπέζι και πλέον η υπόθεση… «ανάβει» και προχωρά!

Διαβάστε επίσης

Εξελίξεις με τον Σεμέδο!

Εξελίξεις με τον Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην Πορτογαλία για να συζητήσει το μέλλον του στην Μπενφίκα. Πρέπει να ανέβουν οι «αετοί».