Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο τραπέζι για Τράουκο!

Στο τραπέζι για Τράουκο!
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 - 10:47

Οι εξελίξεις στο θέμα του Κώστα Τσιμίκα, φέρνουν, ως ντόμινο, εξελίξεις στο θέμα του αριστερού μπακ εν γένει. Ο Ολυμπιακός οφείλει να κινηθεί, για να αντικαταστήσει τον Τσιμίκα, ο οποίος είναι σε… απογείωση και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει. Ο Μιγκέλ Τράουκο, της Σεντ Ετιέν, μοιάζει να είναι η πρώτη επιλογή, για τον Πέδρο Μαρτίνς. Έτσι, ο Θρύλος έχει καθίσει ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με τη Σεν Ετιέν.

Ο Θρύλος κινείται άμεσα, για το θέμα, δεν δείχνει διατεθειμένος να περιμένει. Οι επαφές άρχισαν και προχωρούν, με αποτέλεσμα στο λιμάνι να έχουν πληροφορηθεί ήδη για τις απαιτήσεις τις γαλλικής ομάδας. Ξέρουν στον Ολυμπιακό πόσα ζητούν οι Στεφανουά, για να παραχωρήσουν τον Τράουκο, ο οποίος παρά το σπουδαίο ταλέντο του, δεν έδειξε να κολλάει ιδιαίτερα στη Σεντ Ετιέν και έτσι… δεν του βγήκε.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να του προσφέρει, πέρα από το δεδομένο του πρωταθλητισμού, την προοπτική του Champions League. Και σε αυτό δεν λες εύκολα «όχι». Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θρύλος τα έχει βρει ήδη με τον Τράουκο και πλέον μένει το να συμφωνήσει και με τη Σεντ Ετιέν, η οποία φέρεται να ζητά περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Αναμένουμε εξελίξεις…

Διαβάστε επίσης

Εξελίξεις με τον Σεμέδο!

Εξελίξεις με τον Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην Πορτογαλία για να συζητήσει το μέλλον του στην Μπενφίκα. Πρέπει να ανέβουν οι «αετοί».

«Ανάβει» η υπόθεση Σαντλί!

«Ανάβει» η υπόθεση Σαντλί!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει μιλήσει ήδη για τον Βέλγο παικταρά, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τα άκρα του.