Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξελίξεις με τον Σεμέδο!

Εξελίξεις με τον Σεμέδο!
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 - 11:16

Λίγες ημέρες, μόλις, μετά το τέλος του ευρωπαϊκού ταξιδιού του Ολυμπιακού, για φέτος, τα μεταγραφικά σενάρια καθημερινά «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο! Ο Σεμέδο αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο, σε ένα από αυτά. Με την Μπενφίκα να είναι η… υποψήφια νύφη. Ο Ολυμπιακός δεν έχει βάλει πωλητήριο στον Σεμέδο, ως γνωστόν, αλλά εάν η Μπενφίκα αποφασίσει να κάνει μία πρόταση, η οποία θα ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό, τότε το deal θα γίνει και ο Θρύλος δεν θα το «χαλάσει».

Ο Πορτογάλος φέρεται να βρίσκεται, από χθες Σάββατο, στην πατρίδα του και αυτή του η παρουσία εκεί, φέρεται να συνδέεται άμεσα με την υπόθεση «Μπενφίκα». Ο Ρούμπεν Σεμέδο θέλει να πάει στην Πορτογαλία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα… χαλιόταν, εάν το deal δεν προχώραγε. Η προοπτική του να παίξει στη μεγαλύτερη, ίσως, ομάδα της πατρίδας του, ωστόσο, τον εξιτάρει, με αποτέλεσμα το θέμα να προχωράει.

Αν, ωστόσο, οι «αετοί» δεν ανεβάσουν την προσφορά τους, για τον Σεμέδο, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Στον Ολυμπιακό δεν θα αφήσουν τον παίκτη να φύγει… κοψοχρονιά, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις των επόμενων ημερών, να είναι κρίσιμες, για την έκβαση που θα έχει η υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

«Ανάβει» η υπόθεση Σαντλί!

«Ανάβει» η υπόθεση Σαντλί!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει μιλήσει ήδη για τον Βέλγο παικταρά, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τα άκρα του.