Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι τους… στήνουν στο «απόσπασμα»

Έτσι τους… στήνουν στο «απόσπασμα»
Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:12

Δεν τους καθόταν καλά, ανέκαθεν. Θεωρούσαν ότι πούλαγε… οπαδιλίκι, υπέρ του Ολυμπιακού, όποτε έλεγε κάτι καλό, για τον Θρύλο. Από τότε δεν τον είχαν με… καλό μάτι και με κάθε ευκαιρία τον κρέμαγαν στα μανταλάκια.

Ακόμη και όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό, ο Δημήτης Σιόβας είχε «πληρώσει», κάποιες φορές, το ερυθρόλευκο παρελθόν του. Τώρα, στήθηκε πάλι στο απόσπασμα, γιατί είπε τη γνώμη του, για το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η Εθνική. Για το πως μπορούν οι έμπειροι να βοηθήσουν τους πιο άπειρους και νεότερους παίκτες, να χτίσουν ένα εξαιρετικό σύνολο, με το εθνόσημο στο στήθος.

Αυτές οι δηλώσεις του, λοιπόν, κρεμάστηκαν στα μανταλάκια, από τους γνωστούς προπαγανδιστές, ως… υποδείξεις. Δεν είμαστε εδώ για να υπερσπιστούμε τον Σιόβα και την άποψή του. Μπορεί να το κάνει και μόνος του. Αλλά το να τον στήνουν, έτσι, στο… απόσπασμα, με την κάθε ευκαιρία (φυσικά και όχι μόνο εκείνο, αλλά όποιον λέει κάτι που δεν βολεύει την… κατάσταση) είναι τόσο τυπικό, πλέον, που έχει γίνει… νόμος.

Οτιδήποτε πάει αντίθετα σε αυτό που η «εξυγίανση», σε κάθε έκφανσή της, θέλει να κάνει ή κάνει, βάλλεται ΑΠΟ ΚΑΘΕ κατεύθυνση, με κάθε μέσο (Μέσο) και τρόπο και… μπαίνει στη… μαύρη λίστα. Τι σημαίνει αυτό; «Χτυπάτε αλύπητα» σημαίνει… Είτε είναι ο Σιόβας, είτε οποιοδήποτε άλλος.

Διαβάστε επίσης