Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αρχηγός» πρώτα, αρχηγός τώρα

«Αρχηγός» πρώτα, αρχηγός τώρα
Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:34

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει δείξει, με την παρουσία του, στο γήπεδο, κάθε φορά που μπαίνει να αγωνιστεί, ότι δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιριστής. Ότι δεν είναι κάποιος που απλά… μπαίνει και παίζει, για να… βγει το μεροκάματο. Τα δίνει όλα. Από την αρχή, μέχρι το τέλος, ή μέχρι τη στιγμή που μπορεί να βγει αλλαγή. Σε κάθε ματς. Σε κάθε γήπεδο. Σε κάθε διοργάνωση.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά απέδειξε, με την παρουσία του, πέρυσι, στα ματς του Ολυμπιακού, ότι έχει όλα τα προσόντα για να ηγείται του Θρύλου. Άτυπα, αλλά… και τυπικά! Ο Ματιέ έβαλε, στο φιλικό και το περιβραχιόνιο και αυτό μόνο… παράλογο δεν ήταν. Ο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στην προσωπικότητα του ποδοσφαιριστή και το πως αυτή μπορεί να τονώνει την ψυχολογία τωμ συμπαικτών του. Και με αυτό τον τρόπο, ο Ματιέ έχει κερδίσει το περιβραχιόνιο και με το να μπει στην ομάδα των αρχηγών, θα έχει αποδοθεί… δικαιοσύνη.

«Αρχηγός» πρώτα, αρχηγός τώρα. Και το αξίζει. Και του πάει και πρέπει να συμβεί. Δεν έχει σημασία αν θα είναι… πρώτος ή… πέμπτος. Σημασία έχει ότι με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του, ο Ματιέ παίρνει και τυπικά τον ρόλο που έχει, ήδη, άτυπα.

Διαβάστε επίσης