Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί βλέπουμε Ολυμπιακάρα!

Εκεί βλέπουμε Ολυμπιακάρα!
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 - 16:33

Ο Θρύλος είναι μπροστά σε ακόμη μία σημαντική πρόκληση, στην εφετινή του σεζόν. Ήδη, από νωρίς, ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά πράγματα, με την πρόκριση στο Champions League, αλλά και τις δύο νίκες, ήδη, στη Super League. Απόψε θέλει να τις κάνει… τρεις. Τόσο απλά. Και για να το επιτύχει αυτό, πρέπει να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα. Το ματς αρχίζει στις 20:30 και δυστυχώς, όπως και όλα τα ματς της Super League, είναι κεκλεισμένων.

Που βλέπουμε λοιπόν, το αποψινό ματς; Στη TV φυσικά, μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας της Nova. Οι ΓΑΥΡΟΙ, είτε ταξίδευαν από την πρωτεύουσα, είτε από τις γύρω περιοχές, είτε από τα ίδια τα Γιάννενα, θα έδιναν, υπό άλλες συνθήκες, δυναμικό παρών, στο πέταλο των φιλοξενούμενων, όπως έκαναν πάντα. Όποτε τους δινόταν η ευκαιρία, δηλαδή… Αυτή τη φορά, όμως, δεν μπορούν, όπως δεν μπορούν να δουν Θρύλο από κοντά και στο Καραϊσκάκη…

Αποτέλεσμα αυτού είναι να πρέπει να συντονιστούν στο Novasports1 HD, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Ακόμη και έτσι, θα είναι «κοντά» στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Ετοιμάζει το… Νο7!

Ετοιμάζει το… Νο7!

Με Φορτούνη στην 11άδα δείχνει να ετοιμάζεται να κατεβάσει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς, στα Γιάννενα!