Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΣΒΑΡΝΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ...

ΣΒΑΡΝΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ...
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 - 00:38

Αυτή την Εθνική θέλανε. Να κάθονται σπίτια τους στόπερ όπως ο Μανωλάς, ο Παπασταθόπουλος, ο Σιόβας, για να παίζει ο Σβάρνας. Τον λυπήθηκε η ψυχή μου εκεί που έτρεχε και… ξέρασε στο χορτάρι. Που να δει με την ΑΕΚ Ευρώπη, σου λέει η γνωστή παρέα άσε να τον ρίξουμε στην Εθνική να τον δει κανείς μήπως και τσιμπήσει και φέρει καμία πρόταση.

Έχει πάρει φανέλα βασικού ο Πέτρος ο Μάνταλος στην Εθνική. Ο Πέτρος ο Μάνταλος που κράζουν όπου βρουν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Δεν θέλουν να τον βλέπουν, αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο για την παρέα της εξυγίανσης. Δεν παίρνει κανένα χαρτάκι ο προπονητής, όχι. Θα μένει εκτός ο Φορτούνης για να παίζει ο Mάνταλος. Μπαίνεις στα διαόλια του Ζούκερμπεργκ και βλέπεις τους φίλους της ΑΕΚ να λένε πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Συμβαίνει, συμβαίνει…

Δεν θα παίξει κανένα ρόλο τι θα κάνει η Εθνική. Θα κερδίσει το καφενείο της Μολδαβίας, θα αναλάβουν με τα non paper τα γνωστά τρολάκια και οι υπάλληλοι της ΕΠΟ και θα νομίζετε πως έγινε η καλή Μπαρτσελόνα η Εθνική.

Όταν στην Εθνική θα κάνει κουμάντο ο Γιαννάκης, ο Φύσσας, ο Κωσταντινίδης, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Κλήσεις κατά παραγγελία. Παίχτες που πιστεύουν μόνο οι μάνατζέρ τους, δεν τους γνώριζε ο Έλληνας φίλαθλος που κάθεται στην τηλεόρασή του και την επόμενη ημέρα χρειάζεται ραντεβού με τον οφθαλμίατρο!

Περαστικά… Σβάρνα την Εθνική η εξυγίανση και θα συνεχίσουν, μην περιμένετε να αλλάξει κάτι. Ετοιμάζουν και τη χούντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο την ίδια ώρα.

Διαβάστε επίσης