Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο χέρι σου

Στο χέρι σου
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 - 12:06

Αυτός ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί. Μπορεί να παίξει, πράγματι, για τη 2η θέση στον όμιλο. Και ήταν απλώς… υπερφίαλα λόγια, Μαρτίνς και παικτών, όταν έγινε η κλήρωση. Ο Ολυμπιακός είναι στο επίπεδο του ομίλου του. Μπορεί να παίξει στα ίσια όλα τα ματς του, που μπορούν να του δώσουν πρόσβαση στους «16» του θεσμού. Εντάξει, άλλο πράγμα με τη Σίτι. Εκεί θα δώσει τη μάχη του, να κόψει ό,τι μπορεί, από τους «πολίτες», ειδικά στο Καραϊσκάκη. Και θα περιμένει να μην της κόψουν οι άλλοι.

Αλλά απέναντι σε Πόρτο και Μαρσέιγ, έδειξε ότι… το έχει. Ότι δεν είναι… κομπάρσος, αλλά πρωταγωνιστής και δυνατός. Πολύ δυνατός. Τώρα έχει μια δουλειά. Να περάσει από τη Μασσαλία, όπως πρέπει, ώστε να έχει από κάτω του τη Μαρσέιγ. Με μίνιμουμ ένα «Χ», λοιπόν. Και να πάρει την Πόρτο στο Καραϊσκάκη. Και δη, με 2-0 τουλάχιστον. Τουλάχιστον. Και όλα γίνονται. Μεταξύ τους θα «φαγωθούν» έτσι κι αλλιώς, ενώ θα χάσουν βαθμούς, όπως έγινε και χθες, από τη Σίτι. Και έχοντας ήδη 3 βαθμούς, ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει να ανεβαίνει, προς τη 2η θέση και την πρόκριση στους «16».

Μασασαλία και Καραϊσκάκη κρίνουν τη δουλειά. Εκεί θα παιχτεί όλο το παιχνίδι. Εκεί θα γίνει όλο το έργο. Να είναι ο Θρύλος όπως πρέπει εκεί και όλα είναι στο χέρι του.

Διαβάστε επίσης