Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προσαρμόστηκα γρήγορα, σημαντική η επιστροφή στην κορυφή»

«Προσαρμόστηκα γρήγορα, σημαντική η επιστροφή στην κορυφή»
Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020 - 21:57

Έτοιμος να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό δηλώνει ο Πέπε Ροντρίγκες, τονίζοντας πως έχει προσαρμοστεί απόλυτα.

Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε στο Olympiacos TV και αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και στην επιστροφή στην κορυφή.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Όπως έχω πει πολλές φορές, στον Ολυμπιακό με έχουν υποδεχθεί άριστα και όλοι με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Έτσι, μου είναι εύκολο να ετοιμάζομαι γρήγορα για τα παιχνίδια και να βοηθάω την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Πέπε.

Για τη διακοπή και αν θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί ακόμα περισσότερο: «Νομίζω ότι η προσαρμογή μου έχει ήδη ολοκληρωθεί. Πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν για να το καταφέρω αυτό τόσο γρήγορα».

Για το που κρίθηκε η νίκη επί του ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην ένταση και στη δύναμη που ξεκινήσαμε τον αγώνα. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, καθώς ναι μεν έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν μας επέτρεψε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Ωστόσο, η θέληση που είχαμε μας βοήθησε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την επιστροφή στην πρώτη θέση: «Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να επιστρέψουμε στην κορυφή. Αυτό θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε σκληρά ενόψει της συνέχειας».

Διαβάστε επίσης