Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι έρευνες της ΕΠΟ καταλήγουν στο... άγνωστο

Οι έρευνες της ΕΠΟ καταλήγουν στο... άγνωστο
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 - 16:46

Στην Εκτελεστική Επιτροπή που έγινε στην ΕΠΟ γράψαμε ότι τα μέλη της Ομοσπονδίας, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος, παραδέχτηκαν τα λάθη που έχουν γίνει.

Τόσο στο θέμα του Κρίστινσον, του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, όσο όμως και με τον Σιαμπάνη, τον τερματοφύλακα του Άρη.

Από τη μία το έγγραφο της FIFA είχε φτάσει στις 2 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ με διορία μέχρι 8 Δεκεμβρίου, να διευθετηθεί το θέμα, και η ΕΠΟ το κοινοποίησε σε Ολυμπιακό και ΑΕΛ στις 14 του μήνα!

Αυτό που είπαν από την ΕΠΟ ήταν «συγνώμη, λάθος» και ότι έφταιγαν οι υπάλληλοι. Τονίζοντας παράλληλα ότι θα γίνει έρευνα να βρουν το λάθος.

Το ίδιο είπε ο Βαγγέλης Γραμμένος και για το γεγονός ότι διέρρευσαν προσωπικά στοιχεία του Σιαμπάνη με το συμβόλαιο που δημοσίευσε ο ΠΑΟΚ σε επίσημη ανακοίνωσή του.

Πάλι «συγνώμη, λάθος, δεν έπρεπε να γίνει» όπως και πάλι ότι θα υπάρξει έρευνα και για αυτό...

Το θέμα όμως είναι πως όποτε η ΕΠΟ έχει πει ότι θα ερευνήσει παρόμοιες περιπτώσεις, ποτέ δεν έχει γνωστοποιήσει που κατέληξαν οι έρευνες και τελικά τι συνέβη. Προφανώς κάτι παρόμοιο θα γίνει και τώρα, μέχρι να ξεχαστούν τα δύο παραπάνω ζητήματα...

Στο μεταξύ, να σημειωθεί πως μετά από παρέμβαση του Δημήτρη Αγραφιώτη, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΕΠΟ δεσμεύτηκε ότι η υπηρεσία που έχει αρμοδιότητα για τις μεταγραφές θα λειτουργεί μετά τις 2 Ιανουαρίου. Έτσι ώστε να προχωρήσουν οι ομάδες τις μεταγραφές τους για την περίοδο του Χειμώνα.

Διαβάστε επίσης