Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έλαβε το δώρο που ήθελε

Έλαβε το δώρο που ήθελε
Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021 - 10:58

Η υπόθεση έλευσης του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, στον Ολυμπιακό, φαντάζει σαν… διπλό δώρο. Και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει εδώ την ευκαιρία να απογειώσει την καριέρα του και να ζήσει πράγματα, τα οποία στην Πάσος Φερέιρα δεν θα μπορούσε να ζήσει.

Αλλά και για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βρήκε κάτω από το… δέντρο, το πρωτοχρονιάτικο δώρο του: Τον αριστερό μπακ που ήθελε. Εκείνον είχε προτάξει, εκείνον είχε επιλέξει, εκείνον προσπάθησε ο Ολυμπιακός να πάρει. Και τα κατάφερε. Πείθοντας τον ποδοσφαιριστή να πει «όχι» στην ομάδα, στην οποία ανδρώθηκε, ποδοσφαιρικά.

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε, τώρα, για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του. Με τον Ρέαμπτσιουκ και τον Χολέμπας, φτιάχνει ένα καλό δίδυμο εκεί. Και ενισχύεται, σημαντικά. Ο Μαρτίνς, αφού πήρε το… πρωτοχρονιάτικο δώρο του (κυριολεκτικά…) είναι τώρα έτοιμος να το πάρει, να το δουλέψει και να το κάνει κομμάτι της ομάδας, δίνοντάς του την απαραίτητη ώθηση. Να μπορέσει να βάλει τον Ρέαμπτσιουκ μέσα στο σύνολο, να προσαρμόσει το παιχνίδι του, πάνω στο παιχνίδι της ομάδας και να πάρει το μέγιστο, από εκείνον.

Το δώρο έφτασε. Τώρα είναι ώρα για δουλειά και αξιοποίησή του. Και, αν μη τι άλλο, ο Μαρτίνς έχει δείξει ότι ξέρει πως να αξιοποιεί ποδοσφαιριστές και να παίρνει από εκείνους, το καλύτερο.

Διαβάστε επίσης