Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματς που κρίνουν τίτλο! (photo)

Ματς που κρίνουν τίτλο! (photo)
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021 - 10:39

Δεν έχει δικαίωμα ο Ολυμπιακός να χαλαρώσει, ακόμη και μετά από ένα τρίμπαλο σε ντέρμπι. Είναι τώρα, αυτή την ώρα, που πρέπει να δείξει ότι η σταθερότητα και η συνέχεια, στα καλά αποτελέσματα, είναι από τις μεγάλες αρετές του. Κομμάτι της τεράστιας ποιότητας που διαθέτει, ως ομάδα… Ο Ολυμπιακός δίνει, απόψε (19:30), στην Τρίπολη, ένα πολύ δύσκολο ματς. Ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι. Και όχι μια… αγγαρεία και μία… υποχρέωση που πρέπει να βγει. Κάθε άλλο.

Και σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει το μυαλό του στη… βαθμολογία, όταν θα μπει στην Τρίπολη. Η νοοτροπία… «εντάξει, έχω διαφορά, δεν έχω ανάγκη», δεν έχει καμία θέση στις τάξεις της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Και σε αυτό έχει δουλέψει εντατικά και ο ίδιος ο Μαρτίνς, μέσω της τόνωσης της ομάδας, ψυχολογικά.

Τίποτα δεν έχει κριθεί. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Και σε αυτό το πρωτάθλημα της «εξυγίανσης», ο Θρύλος δεν μπορεί να χαλαρώσει, παρά μόνο όταν εξασφαλίσει και… μαθηματικά, το 46ο. Μόνο όταν είναι βέβαιος, για όλα όσα πάσχισε να πετύχει… Πάμε, λοιπόν, γερά, για άλλο ένα διπλό, σε ένα δύσκολο ματς στην επαρχία, στον δρόμο προς το πρωτάθλημα!

Διαβάστε επίσης