Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... παραμύθι της «ακυβερνησίας» και τα ρουσφέτια σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

Το... παραμύθι της «ακυβερνησίας» και τα ρουσφέτια σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ
Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021 - 22:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τι άλλο θα... σκαρφιστούν από την ΕΠΟ για να κάνουν εκλογές, τη στιγμή που δεν προβλέπονται από το καταστατικό της, τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε lock down; Γιατί παραβλέπουν ότι έχει ξεκινήσει και συζήτηση για πρόεδρο και διοίκησης κοινής αποδοχής; Τόσο πολύ βιάζονται να τελειώσουν τον Γραμμένο; Τι θα αλλάξει αν αναλάβει ο Ψαρρόπουλος που είναι μέλος της διοίκησής του και αλλάξουν μόνο 3-4 σύμβουλοι;

Η ΕΠΟ δεν γίνεται να είναι πιο διαλυμένη και για να δικαιολογηθούν πολλοί αποδίδουν την «ακυβερνησία», όπως την ονομάζουν, στο γεγονός ότι δεν γίνονται εκλογές, άσχετα αν μέχρι και ο υποψήφιος πρόεδρος, Σταύρος Ψαρρόπουλος ομολόγησε την ανικανότητα τη διοίκησης Γραμμένου. Όμως, αν είναι να κάνουν ρουσφέτια στον ΠΑΟΚ ή στην ΑΕΚ δεν έχουν θέμα, τα βρίσκουν και δεν υπάρχει «ακυβερνησία»! Θυμίζουμε τι έκαναν για το... καλό της ΑΕΚ με τον τελικό Κυπέλλου και τι έκαναν για το... καλό του ΠΑΟΚ, με το να ορίσουν τη σέντρα του φετινού Κυπέλλου στις 19 Ιανουαρίου, ώστε ο εξ αναβολής αγώνας πρωταθλήματος ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού να γίνει στις 13 του μήνα και ο λόγος είναι ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία βόλευε την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δυο τρανταχτές ότι η ΕΠΟ δεν είναι μόνο διαλυμένη, είναι και απαξιωμένη! Επίσης, από πολύ μακριά φαίνεται ότι δεν είναι και ανεξάρτητη! Όμως πέρα βρέχει για τους ...ψηφοφόρους της. Οι πρόεδροι των ΕΠΣ κάνουν τα πάντα για να γίνουν εκλογές και να μπλοκάρουν την εξεύρεση προέδρου κοινής αποδοχής! Ενώ μπροστά τους υπάρχει η ιστορική ευκαιρία της συναίνεσης αυτοί θέλουν τα... δικά τους!

Για αυτό και η Εκτελεστική Επιτροπή της Τετάρτης δεν ανέβαλε τις εκλογές της 19ης Ιανουαρίου. Δηλαδή, πιέζουν για να γίνουν την άλλη Δευτέρα, ώστε να μην υπάρχει χρόνος για να βρεθεί λύση προέδρου κοινής αποδοχής, μια πρωτοβουλία, την οποία επιχειρούν να απαξιώσουν! Ναι, υπήρξε παράγοντας της ΕΠΟ που δήλωσε ότι θα διαλυθεί η ομοσπονδία θα διαλυθεί, αν τα βρουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ! Με άλλα λόγια ο καθένας λέει ό,τι του κατέβη! Όμως, είναι κωμικό να νομίζουν ότι ο κόσμος τους πιστεύει κιόλας!

Διαβάστε επίσης