Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ραφίνια: «Σε ευχαριστώ πολύ πρόεδρε…» (photos)

Ραφίνια: «Σε ευχαριστώ πολύ πρόεδρε…» (photos)
Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021 - 14:21

Ο Ραφίνια μπορεί να μη συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, με την ομάδα του Πειραιά. Θα παραμείνει, ωστόσο, ένας από εμάς. Χωρίς αμφιβολία και χωρίς αμφισβήτηση, η σχέση που έχτισε εδώ, με τον Θρύλο, είναι μία σχέση ζωής, μία σχέση αγάπης… Και αυτό εξέφρασε και ο ίδιος, μέσα από το ποστάρισμά του, με το οποίο αποχαιρέτησε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

«Λέω αντίο σήμερα στον Ολυμπιακό. Την ομάδα που με δέχθηκε με τόση χαρά και σεβασμό. Είμαι ευγνώμων προς τους φιλάθλους, για την οικειότητά τους, προς εμένα. Για τους εργαζομένους στην ομάδα, για όλη τους τη φροντίδα. Για τους συμπαίκτες μου, για το προπονητικό επιτελείο, για τη Διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Για όλη την εμπιστοσύνη στη δουλειά μου. Που τίμησε ό,τι συμφωνήσαμε και που ήταν εξαιρετικά σωστός στην όλη διαδικασία. Σε ευχαριστώ πολύ πρόεδρε».

Δείτε τις φωτό που ανέβασε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RAFINHA (@r_13official)

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

Συνεχίζει ο Ολυμπιακός τις επίσημες υποχρεώσεις του, υποδεχόμενος σήμερα στις 17:15 στο Καραϊσκάκη τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας...