Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι ικανοποιημένος, ήμασταν ανώτεροι» (video)

«Είμαι ικανοποιημένος, ήμασταν ανώτεροι» (video)
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 - 23:42

Στο ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τον Άρη μέσα στο γήπεδο, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως είναι ικανοποιημένος, ωστόσο θα ήθελε να πετύχει η ομάδα του ακόμα ένα τέρμα.

Επίσης έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του Σωκράτη, αλλά και του Λαλά στο ντεμπούτο τους στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά:

«Είμαι ικανοποιημένος όσον αφορά στην απόδοση, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με το σκορ, έπρεπε να πετύχουμε άλλο ένα γκολ ανάλογα με την εικόνα που είχαμε. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, βγάλαμε γρήγορα γκολ, αλλά και ο Άρης ισορρόπησε μετά και ισοφάρισε. Νομίζω είχαμε δύο - τρεις ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την εικόνα του πρώτου, αλλά θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Είχαμε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες για να πάμε με καλύτερο σκορ στην Θεσσαλονίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους παίκτες μας».

Για τους Λαλά και Παπασταθόπουλο:

«Είμαι ικανοποιημένος. Είναι δύο αμυντικοί που θα μας βοηθήσουν και θα προσφέρουν πολλά. Σίγουρα υπήρχαν σήμερα κάποιες δυσκολίες ως προς τον συγχρονισμό με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά είναι λογικό γιατί είναι νέοι παίκτες. Είμαστε ευχαριστημένοι που τους έχουμε στην ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσουν».

Διαβάστε επίσης