Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ναυαγισμένο το... σενάριο για Νικολαΐδη

Ναυαγισμένο το... σενάριο για Νικολαΐδη
Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 - 22:16
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ούτε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν μπορεί να παρομοιαστεί ότι υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, σε περίπτωση που ναυαγήσει του Ζαγοράκη, να αναλάβει ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο πρώην πρόεδρος και παίκτης της ΑΕΚ, την προεδρία της ΕΠΟ, θέτοντας υποψηφιότητα ως λύση κοινής αποδοχής. Για την ακρίβεια πρόκειται για «καμένο σενάριο» καθώς η λύση Νικολαϊδη έπαιξε πριν από έναν ακριβώς χρόνο, όταν είχε εξεταστεί ως λύση από τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, πριν καν γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη, Τσέφεριν.

Μάλιστα, στις 4 Φεβρουαρίου 2020, με αφορμή επίσκεψή του από το Μέγαρο Μαξίμου, διέρρευσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Νικολαΐδης να αναλάβει επικεφαλής σε επιτροπή για το ποδόσφαιρο. Γίνεται αντιληπτό πως αναγκάστηκαν να κάνουν τη διαρροή περί... ναυαγίου επειδή είχε ξεσπάσει σάλος. Επίσης, κάποιοι έσπευσαν να διαφημίσουν ότι ο Νικολαΐδης, ο οποίος απέτυχε στα διοικητικά της ΑΕΚ, είδε δώσει κα πλάνο στον Γεραπετρίτη!

Είχε βγάλει, στις 2 Φεβρουαρίου 2020, και ο Κούγιας ανακοίνωση και μεταξύ άλλων ρωτούσε «τι εργασία κάνει, τι γραμματικές γνώσεις έχει;» και αν «ρωτήθηκαν οι κ.κ. Κανελλόπουλος, Νοτιάς, Παππάς, Γκούμας, Χατζηιωάννου και οι λοιποί τι γνώμη έχουν για αυτόν;». Να θυμίσουμε ότι ο Νικολαΐδης είχε βάλει την ΑΕΚ στο περιβόητο άρθρο 44, όμως η ΠΑΕ δεν είχε σωθεί, με συνέπεια το πέρασμά του να θεωρείται αποτυχημένο. Έκτοτε δεν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο ούτε σε άλλο δημόσιο πόστο. Απέτυχε μέχρι και σε αθλητική εκπομπή στο OPEN!

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα στην ΕΠΟ τα πράγματα είναι απλά. Μόνο Ζαγοράκη θέλουν Κυβέρνηση και FIFA, UEFA ως πρόεδρο κοινής αποδοχής. Άσχετα, αν το θέμα έχει... σκαλώσει.

Διαβάστε επίσης

Αποθέωση της αποτυχίας

Αποθέωση της αποτυχίας

Μετά τις 27 Μαρτίου ο Γραμμένος δεν θα έχει θέση στο ποδόσφαιρο, ούτε στην ΕΠΣ Μακεδονίας τον θέλουν...