Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αποθέωση της αποτυχίας

Αποθέωση της αποτυχίας
Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 - 00:34
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ούτε στην ΕΠΣ Μακεδονίας δεν θέλουν τον Γραμμένο! Πρόκειται για την αποθέωση της αποτυχίας! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε προσπάθεια να επανέλθει στο παλιό του πόστο, όμως βρήκε κλειστή την πόρτα, αν και είχε παραιτηθεί, με την προοπτική ότι θα επέστρεψε στην προεδρία της ΕΠΣ Μακεδονίας, μόλις έληγε η θητεία του στο Πάρκο Γουδή! Κοινώς, μετά το τέλος του από την ΕΠΟ που έχει προκηρύξει εκλογές για τις 27 Μαρτίου και ο Γραμμένος δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, δεν θα έχει πόστο στο ποδόσφαιρο! Στην ΕΠΣ Μακεδονίας έκαναν εκλογές το Μάιο του 2019, πρόεδρος βγήκε ο Σάββας Δημητριάδης και... διέγραψαν τον Γραμμένο. Μάλιστα, κάποιοι έβγαλαν από τώρα σενάριο ότι ενδιαφέρεται ο παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού, που έχει παίξει σε Κιλκισιακό, Καστοριά, Πανσερραϊκό, Λάκης Σημαιοφορίδης που τώρα είναι δικηγόρος αθλητικών υποθέσεων. Να μην παραβλέψουμε και τη δυσαρέσκεια ότι στη νέα ΕΕ της ΕΠΟ δεν θα υπάρχει παράγοντας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κατά τα άλλα ο Γραμμένος έστειλε επιστολή σε FIFA, UEFA. Για ποιο αυτοδιοίκητο μας λένε στην ΕΠΟ; Αυτό που οι ίδιοι έκαναν... κουρέλι επί δικής τους θητείας και μάλιστα μπροστά στα μάτια των Χούμπελ και Φούσεκ αλλά και του Λάκοβιτς που είχαν τον ρόλο των επιτρόπων του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Η ΕΠΟ ξέχασε ότι ο τότε Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης το καλοκαίρι του 2019 είχε επιβάλλει αναδιάρθρωση, κάτι που αποτελεί «καραμπινάτη» παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο, κάτι που είχε παραδεχθεί και ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου. Θυμίζουμε ότι η διοίκηση Γραμμένου ήταν θεατής και άφηναν τον Βασιλειάδη να κάνει μέχρι και δηλώσεις για τη διαιτησία!

Ακόμη, θυμίζουμε ότι, τον Απρίλιο του 2015, ο Κοντονής όχι μόνο δεν έλαβε υπόψη τις θέσεις της FIFA και της UEFA, ανακοίνωσε την κατάργηση, με άλλο νόμο, του άρθρου 29 παρ.12 του 3479/2006 που εδραίωσε το αυτοδιοίκητο και είχε ψηφιστεί από τη Βουλή το 2006 μετά από απαίτηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας!

Διαβάστε επίσης